Tort de vară á la Chef Emilian Vârlescu

Tort de vară á la Chef Emilian Vârlescu

Talentatul bucătar sibian Emilian Vârlescu ne oferă o rețetă atractivă de sezon!

Pentru „Summer Cake by Chef Emilian Vârlescu” aveți nevoie de: pandișpan din ouă, făină, ulei, zahăr, lămâie rasă (pentru blat), iaurt grecesc, ciocolată albă, zeamă de lămâie, smântână pentru frișcă, foi de gelatină (primul rând), frișcă naturală, ciocolată cu lapte, foi de gelatină (al doilea rând), iar pentru exterior – felii de piersică și crunch de ciocolată neagră. Și, desigur, pasiune și inspirație… Poftă bună!

Emilian Vârlescu este Head Pastry Chef la Hotel Ramada Sibiu și membru al Asociației Culturale Euro Est Alternativ (ACEEA), organizația care a contribuit la succesul programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019.

Răspunde