Redacția

MIHAI COLIBABA
MIHAI COLIBABA

De când mă știu, sunt un căutător de povești. Poveștile au crescut odată cu mine, iar descoperirea lor mi-a devenit profesie cu normă-ntreagă acum vreo 15 ani. În slujba adevărului și a cititorilor, m-am implicat cu aceeași dăruire în presa scrisă, TV sau radio, iar de curând – în spațiul online, unde îmi place să dau poveștilor glas și culoare.
„Strada Cetății” este un proiect născut din convingerea că mai există încă multe povești de ieri, dar și de astăzi care merită scrise, pentru că ele dau valoare prezentului și sens viitorului. Dincolo de cotidianul care arată atât de cenușiu, alegeți sarea și piperul! Ne întâlnim pe „Strada Cetății”.


MILU OLTEAN
MILU OLTEAN

Îmi plac poveștile, dar mai ales îmi plac oamenii care le-au așternut în cartea vieții lor și care au generozitatea să le împărtășească și altora, ca o pecete în calea trecerii timpului sau ca un antidot la uitare. Iar dacă cineva are ceva învățăminte și foloase de cules, cu atât mai bine. Poate părea nițel anacronic, dar tocmai această curiozitate de a descoperi oameni și povești m-a atras spre branșa gazetarilor. Spre bucuria mea, chiar am avut ocazia să întâlnesc oameni strașnici, oameni frumoși, oameni vrednici de admirație, cărora le-am „furat“ povestea și am spus-o mai departe. Uneori n-am mai găsit oamenii, dar am mers pe urmele pe care aceștia le-au lăsat în diferite comunități și tot am reușit să le aflu calea prin lume. Și așa, poveștile lor au mers mai departe, spre oameni. Pentru că asta e menirea poveștilor, să se întâlnească cu oamenii și să întâlnească oameni cu oameni. De ieri, de azi, de mâine.


dr. farm. LADISLAU ROSENBERG
dr. farm. LADISLAU ROSENBERG

Mă bucur că pe parcursul a peste patru decenii, din 1977 și până în prezent, am putut activa în diversele domenii ale medicinei complementare și alternative, ca: fitoterapia, aromaterapia, apiterapia, homeopatia, dietoterapia, masajul terapeutic, kinetoterapia ș.a. Am convingerea că aceste terapii blânde au un rol important și în medicina actuală, contribuind în mod semnificativ la prevenirea, dar și la tratarea cu succes a diverselor boli. Încerc să diseminez cunoștințele pe care le-am acumulat în activitatea mea și să contribui astfel la educația pentru sănătate a oamenilor.


Colaboratori speciali:

Adrian Alexe, Bogdan Andriescu, Chef Vasile Bogdan, Chef Gheorghe Ciutacu, Chef Bogdan Corduneanu, Chef Tiberiu Csiszer, dr. Iulia Drăguț, Carmen Ghidiu, Octavian Isailă, prof. Alexandru Marcu, Chef Rareș Moga, Chef Marius Muntean, dr. Dan Nanu, Cosmin Pal, dr. Răzvan Pop, Chef Marius Rafa, dr. Karla Roșca Szente, Chef Emilian Vârlescu, Chef Radu Zărnescu