Vara asta meriți să te răcorești cu o înghețată naturală!
Emilian Vârlescu, Head Pastry Chef la Hotel Ramada Sibiu, te ajută să pregătești chiar în propria bucătărie o înghețată fină, cu aromă de citrice și îndulcită cu miere.
„Este o rețetă foarte simplă pe care puteți să o încercați în bucătăria de acasă: 2 albușuri se bat spumă, se adaugă 50 g de miere de albine. Separat stoarcem trei portocale și adăugăm coaja rasă de la o portocală. Pe acestea le adăugăm mixând ușor împreună cu albușurile. Separat, batem 150 ml frișcă naturală pe care o încorporăm peste cele de mai sus. Se pun în forme și gata! Eu am adăugat și un iaurt cu 2% grăsime, iese super. Spor la treabă! Vă doresc tuturor multă sănătate!” este mesajul lui Chef Emilian Vârlescu pentru cititorii noștri.