Înghețată de casă á la Chef Emilian Vârlescu

Înghețată de casă á la Chef Emilian Vârlescu

Vara asta meriți să te răcorești cu o înghețată naturală!

Emilian Vârlescu, Head Pastry Chef la Hotel Ramada Sibiu, te ajută să pregătești chiar în propria bucătărie o înghețată fină, cu aromă de citrice și îndulcită cu miere.

„Este o rețetă foarte simplă pe care puteți să o încercați în bucătăria de acasă: 2 albușuri se bat spumă, se adaugă 50 g de miere de albine. Separat stoarcem trei portocale și adăugăm coaja rasă de la o portocală. Pe acestea le adăugăm mixând ușor împreună cu albușurile. Separat, batem 150 ml frișcă naturală pe care o încorporăm peste cele de mai sus. Se pun în forme și gata! Eu am adăugat și un iaurt cu 2% grăsime, iese super. Spor la treabă! Vă doresc tuturor multă sănătate!” este mesajul lui Chef Emilian Vârlescu pentru cititorii noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *