Guano Apes, cap de afiș la ASTRA Rock Festival Guano Apes / © Andre Kaatz

Guano Apes, cap de afiș la ASTRA Rock Festival

„Strada Cetății” îți face cunoștință cu trupele care participă la prima ediție ASTRA Rock Festival!

Guano Apes sunt headlinerii primei ediții a festivalului ASTRA Rock, care va avea loc între 12 și 14 august, în cadrul mirific oferit de Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Germanii de la Guano Apes sunt cunoscuți pentru hituri precum ”Open Your Eyes” și ”Lords of the Boards”, cel din urmă fiind, de 25 de ani, un adevărat imn al snowboard-erilor din lumea întreagă.

Primul lor album, ”Proud Like a God”, s-a vândut în peste un milion de exemplare și a rezistat în topuri mai bine de un an, fiind unul dintre cele mai de succes debuturi discografice din toate timpurile. Au urmat turnee internaționale, cu show-uri pe stadioane, la festivaluri mari și în săli de concerte importante, unde amestecul de riffuri de chitară, hip hop și melodic rap-ul vocalistei Sandra Nasić au încântat și energizat milioane de fani. După trei albume de top și mii de recitaluri, trupa revine cu forțe proaspete pe scenă, locul unde se simte cel mai aproape de fani.

Înaintea turneului european programat în această toamnă, Guano Apes vor cânta la ASTRA Rock în seara de sâmbătă, 13 august.

Abonamentele de trei zile sunt disponibile pe iabilet.ro și pot fi achiziționate la prețul de 250 de lei. De asemenea, există posibilitatea achiziționării biletelor de o zi, la prețul de 100 lei. La aceste prețuri se adaugă comisionul de ticketing. Abonații Muzeului ASTRA beneficiază de 1.000 de bilete cu 50% reducere, disponibile la sediul instituției. Abonamentele și biletele asigură și accesul la muzeu, precum și la multiplele activități conexe organizate de acesta în weekendul 12-14 august, cu ocazia sărbătorii Sfintei Marii.

Răspunde