ASTRA Rock Festival: Revolver „rupe scena de pe lac”!

ASTRA Rock Festival: Revolver „rupe scena de pe lac”!

“Strada Cetății” îți face cunoștință cu trupele care participă la prima ediție ASTRA Rock Festival!

Băieții de la Revolver au multe lucruri în comun, precum skate-ul sau jocurile online, însă ceea ce-i reprezintă cu adevărat este pasiunea pentru muzica rock.

Revolver este o formație din Sibiu alcătuită din cinci prieteni, cu vârste între 15 și 17 ani, care și-au petrecut toată copilăria împreună și pe care pasiunea pentru rock i-a unit în 2015 într-o trupă. Adolescenții au deja la activ un album și recitaluri la festivaluri importante. Îi veți putea (re)cunoaște duminică, 14 august. „Vom rupe scena de pe lac la ASTRA Rock Festival”, au promis cei cinci tineri. Să vedem dacă se vor ține de cuvânt!

ASTRA Rock este cel mai nou și promițător festival din România și se adresează în egală măsură iubitorilor de muzică bună și celor care vor să petreacă timp de calitate în atmosfera unui eveniment live de talie internațională, dar și să se bucure de natură și activități conexe împreună cu familia. Concertele au loc în spațiul celui mai mare muzeu open-air din Europa, și, în același timp, al celei mai importante instituții etnografice din România. Muzeul în aer liber ASTRA este amplasat într-un adevărat paradis, în rezervația naturală Dumbrava Sibiului. Cu o suprafață de 96 de hectare, un lac impresionant, vegetație bogată și peste 10 kilometri de alei, spațiul este ideal pentru un eveniment muzical precum ASTRA Rock. Pe scena din Dumbrava Sibiului vor urca unele dintre cele mai cunoscute, dar și mai promițătoare trupe românești, acoperind o varietate de genuri.

Programul festivalului:

Vineri, 12 august
▪️ 19:00 – Dora Gaitanovici
▪️ 20:30 – Luna Amară
▪️ 22:30 – The Motans

Sâmbătă, 13 august
▪️ 19:00 – I‘m the Trip
▪️ 20:30 – Coma
▪️ 22:30 – Guano Apes

Duminică, 14 august
▪️ 19:00 – Revolver
▪️ 20:30 – iarba Fiarelor
▪️ 22:00 – Dirty Shirt & Transylvanian FolkCore Orchestra

Abonamentele de trei zile costă 250 de lei și pot fi achiziționate de aici: bit.ly/ASTRARock22B. Sunt disponibile și bilete de o zi, la prețul de 100 lei, plus comisionul de ticketing. Abonații Muzeului ASTRA beneficiază de 1.000 de bilete cu 50% reducere, la sediul instituției.
Abonamentele și biletele la festival asigură și accesul la muzeu, precum și la multiplele activități conexe organizate de acesta în weekendul 12-14 august, cu ocazia sărbătorii Sfintei Marii. Vor fi în jur de 200 de meșteri populari din toată România, cu tot cu produsele lor realizate în stil arhaic, cu unelte specifice și cu materiale din zona lor de proveniență. În plus, va avea loc un maraton gastronomic cu preparate din Maramureș, Moldova, Muntenia, Crișana, Oltenia, Banat și Transilvania. Oferta educațională va completa programul, prin ateliere pentru toate categoriile de vârstă.

Festivalul ASTRA Rock, ediția I, este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Muzeul Astra și Consiliul Județean Sibiu, în perioada 12-14 august.

Răspunde