„Greierele aproape faimos” revine la „Gong”

„Greierele aproape faimos” revine la „Gong”

La 10 ani de la premieră, „Greierele aproape faimos” se bucură în continuare de succes la Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” din Sibiu.

Următoarea reprezentație a spectacolului muzical semnat de Florin Grigoraş, inspirat din fabulele lui Jean de La Fontaine, va avea loc sâmbătă, 1 octombrie.

„Greierele aproape faimos” este inspirat din fabulele scriitorului francez Jean de La Fontaine. Copiii vor fi încântaţi de marionete, personaje, intrigă, precum şi de atmosfera veselă a spectacolului. Din dorinţa sa de a deveni celebru, Greierele, personajul principal, trece prin mai multe întâmplări alături de prietenii săi. El stăruie în dorinţa de a face performanţă în muzică şi reuşeşte în final să-şi împlinească visul, prin muncă şi perseverenţă. Muzica, compusă de Florin Grigoraş, creează o atmosferă veselă, antrenantă, atât copiii, cât şi adulţii fiind încurajaţi să cânte împreună cu personajele. Toţi avem de învăţat din povestea de viaţă a Greierelui. Morala desprinsă din acest spectacol ne arată că prietenia, solidaritatea, răbdarea şi strădania înving întotdeauna aroganţa, viclenia şi mânia.

Spectacolul are durate de 50 minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Regia îi aparține Mihaelei Grigoraş, care face parte și din distribuție, alături de Monica Baldea.

Răspunde