Dragonii rămân încă un weekend pe scena de la Gong!

Dragonii rămân încă un weekend pe scena de la Gong!

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu suplimentează numărul de reprezentații pentru „Dragoni – instalație interactivă”, după ce toate cele 17 reprezentații programate inițial la finalul lunii noiembrie au fost epuizate în doar câteva zile de la vânzare.

Noile date de joc au fost stabilite pentru sâmbătă, 2 decembrie, de la orele 11:00 și 18:00, respectiv, duminică, 3 decembrie, de la ora 11:00.

„Dragoni” este un spectacol unic în peisajul teatral românesc, oferind o experiență senzorială ce îi transpune pe spectatori într-o nouă realitate. Spectacolul – instalație creat de regizorul Bobi Pricop și scenografa Oana Micu îi invită pe cei mici să viseze, reinterpretând rolul teatrului ca un loc de joacă, ce suscită imaginația și inspiră un sentiment de descoperire continuă.

„În acest spectacol-instalație spațiul basmelor este interactiv, provocându-i pe cei mici, și nu numai, să pornească într-o aventură senzorială pe tărâmul fantastic al dragonilor și prințeselor. Fiecare poveste are universul ei, pe care copiii sunt invitați să îl experimenteze,  construind, dezlegând enigme, explorând diversele mecanisme și născociri scenice, traversând probe și descoperind moduri de a fi împreună cu ceilalți”, declara regizorul Bobi Pricop la premiera spectacolului, în 1 iunie 2022.

Construit pe texte de Andrei Dósa, într-un ambient sonor creat de Eduard Gabia și folosind instalații interactive programate sub semnătura Mizdan, spectacolul de la Sibiu propune o experiență itinerantă, în care grupuri formate din câte 10 spectatori vor descoperi, în paralel, un univers al legendelor, devenind totodată participanți direcți în poveste alături de Lucia Barbu, Paul Bondane, Daniela Dragomir, Gabriela Mitrea, Raluca Pavel, Eliza Păuna, Raluca Răduca, Gabriel Muncuș, Claudia Benchea, Andreea Militaru, Alexandra Șchiopu, Diana Ribana, Cristiana Călugăru, Alexandra Stoica, Bogdan Popa, Medeea Boca și Jenő Major (voce). Noua producție transformă atât sala de la etaj, cât și sala studio a teatrului, într-un tur magic ce unește cele două săli.

Accesul la reprezentații se face pe baza biletelor puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul teatrului, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00 sau duminica între orele 10:00 și 14:00.

Răspunde