Muzeul ASTRA – gazda vinurilor rafinate, acompaniate de concerte cu Andia, Vunk și Șuie Paparude

Muzeul ASTRA – gazda vinurilor rafinate, acompaniate de concerte cu Andia, Vunk și Șuie Paparude

Fie că sunteți un cunoscător al vinurilor sau doar acum descoperiți tainele acestei licori, cu siguranță nu trebuie să ratați a șaptea ediție Vinfest!

O simfonie de gusturi și arome, acompaniate de o muzică bună, se va putea asculta în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, între 12 și 14 iulie.

Mai sunt doar câteva zile până la o nouă ediție Vinfest, când măiestria viticultorilor se va contopi, din nou, cu frumusețea naturii. Muzeul în aer liber vă invită să (re) descoperiți povestea ciorchinilor – de la boabele mici și acre, până la nectarul dulce și atent pregătit în cele mai rafinate sticle. Fiți pregătiți să descoperiți vinuri cu dischis, în care subtilitatea și aromele puternice creează cel mai mare contrast pentru iubitorii de vinuri și de frumos!

12 crame și producători de vin din România și Republica Moldova

Domeniile Averești, Domeniile Franco Române, Domeniul Bogdan, Cotnari, Jidvei, Gramofon, Ywine, precum și renumitele crame Buket Moldavii și Mileștii Mici din Republica Moldova, și-au pregătit ingredientele pentru trei zile de neuitat și pline de pasiune. O pasiune completată de Wine Not, casa de vinuri cu dichis, acum și mai cochetă datorită unui Bubble Bar, potrivit pentru toate gusturile.

Food truck-uri galonate și cel mai bun gulaș din Sibiu

Varietatea de arome este completată și de cea mai savuroasă mâncare stradală de la câteva food truck-uri care sunt gata să ne încânte simțurile: Schassburger, Street Bites The Cone și Olha.

Cei de la Sare și Piper au câștigat weekendul trecut concursul gulașurilor sibiene și îl mai prepară încă o dată și la Vinfest. Tot ei pregătesc și fructe de mare, care merg la fix cu vinurile din festival. Nu lipsesc renumiții mititei, precum și gustări tradiționale românești, cum ar fi pita cu unsoare ori cu vinete și zacuscă.

La Vinfest paharele cântă, iar publicul dansează alături de Andia, Vunk și Șuie Paparude

Dintr-un cadru tradițional românesc, precum Muzeul Astra, nu putea lipsi un amalgam de creații artistice pe măsură.  Vineri avem programat concert cu ȘUIE PAPARUDE, sâmbătă urcă pe scenă cei de la VUNK, iar duminică se anunță de asemenea un show incendiar cu nimeni alta decât ANDIA.

De atmosfera din timpul zilei și după concerte au grijă DJ-ii aleși pe sprânceană. Ioana & Cristina, FunkyDrop, Mate, Sebastian, Cipi Hampu și Kosta, vor fi la pupitrul de mixaj în cele trei zile de festival.

 

Program general: 12:00 – 01.30

Program scenă:

12 iulie

ȘUIE PAPARUDE (21:00)

Sebastian (22:00)

Ioana & Cristina (17:00)

13 iulie

VUNK (21:00)

FunkyDrop (22:00)

Mate (17:00)

14 iulie

ANDIA (21:00)

Cipi Hampu (22:00)

Kosta (17:00)

Accesul la VINFEST se face în baza biletului de eveniment special.

  • Preț bilet de o zi: 50 lei / persoană;
  • Preț bilet 3 zile: 90 lei / persoană;
  • Preț bilet 3 zile – abonați (după ora 18:00): 60 lei / persoană;
  • Preț bilet pentru adolescenți 12-18 ani: 9 lei / persoană;
  • Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de intrare gratuită!

Biletele se pot achiziționa de la casieria de la intrarea în Muzeul ASTRA sau online.

Răspunde