Sibienii au votat, Fodor ia un nou mandat

Sibienii au votat, Fodor ia un nou mandat

Astrid Fodor a obținut la alegerile locale de duminică un nou mandat de primar al Sibiului, formațiunea pe care o reprezintă, FDGR, situându-se pe primul loc în preferințele sibienilor și pentru Consiliul Local, conform rezultatelor preliminare.

„Vreau să mulțumesc în primul rând sibienilor, care au ieșit la vot și au demonstrat că le pasă de viitorul orașului lor și că înțeleg responsabilitatea pe care au ca cetățeni. Mulțumesc colegilor din Forumul Democrat al Germanilor pentru un efort de echipă, care a arătat că suntem în continuare uniți. Ne-a unit dorința de a continua sa facem ceva semnificativ pentru Sibiu, iar asta ne-a dat forța să dezvoltăm Sibiul. Bineînțeles că în acest demers, de bună administrare și dezvoltare a orașului, a fost esențial sprijinul colegilor din Primăria Sibiu și din serviciile publice și le mulțumesc și lor, pentru implicare și multă muncă. Mulțumesc și voluntarilor FDGR, care au asigurat logistica campaniei și s-au ocupat de detaliile din teren. Munca lor a fost deosebit de importantă pentru ca informația despre proiectele noastre să ajungă la sibieni, iar aceștia să poată vota în cunoștință de cauză. Le mulțumesc sibienilor pentru acest vot și pentru încrederea pe care mi-au acordat-o pentru un al treilea mandat. Mă onorează și mă bucură că voi avea astfel oportunitatea să continui coerent proiectele pe care le-am inițiat pentru Sibiul nostru și pentru sibieni”, a spus Fodor.

„Un nou mandat al FDGR este rezultatul unui vot care ne onorează și ne responsabilizează o dată în plus. Vom fi alături de cetățenii orașului nostru cu toată priceperea, profesionalismul, dedicarea și buna credință că Sibiul trebuie să-și continue drumul spre excelență în toate domeniile administrației publice. Mulțumim celor care ne-au încurajat, sprijinit și susținut prin votul lor de încredere și îi asigurăm pe sibieni, cu toată responsabilitatea, că suntem pentru ei”, a adăugat Gabriel Tischer, președintele Forumului Democrat al Germanilor Sibiu

Răspunde