La Muzeul ASTRA, școala chiar este altfel!

La Muzeul ASTRA, școala chiar este altfel!

Muzeul ASTRA a dedicat luna iunie programului „Școala în satul tradițional” și invită copiii la ateliere tematice dedicate meșteșugurilor tradiționale, dar și ateliere muzicale organizate în parteneriat cu Filarmonica de Stat Sibiu.

„La noi, la Muzeul ASTRA, școala chiar este altfel! Prin programul ‘Școala în satul tradițional’, avem în această săptămână, în perioada 10-16 iunie, între orele 10.00-18.00, ateliere educaționale de olărit, sub îndrumarea meșterului popular Ionuț Bîscu. În perioada 13-16 iunie, între orele 10.00-18.00, vom avea ateliere educaționale de modelaj lut, sub îndrumarea meșterului popular Roxana Mărcoiu”, au anunțat reprezentanții muzeului.

Atelierele se desfășoară pe platforma Etno Tehno Parc din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, iar participarea este posibilă în baza abonamentului sau biletului de intrare în muzeu.

Sâmbătă, 15 iunie, de la ora 11.00, este ora de muzică, oferită de Cvartetul Intermezzo.

De asemenea, în aceste zile, cei interesați se mai pot înscrie în tabăra de vară „Săptămâna lutului. Cum se face… oala și cănceul”, care va avea loc în intervalul 24-28 iunie. Sunt disponibile doar 15 locuri. Înscrierile se fac la telefon 0751166529.

Răspunde