Actorul Tim Robbins, oaspete al unui restaurant celebru de pe Strada Cetății

Actorul Tim Robbins, oaspete al unui restaurant celebru de pe Strada Cetății

Marele actor, scenarist, regizor și producător Tim Robbins, câștigător al Premiului Oscar și Globului de Aur, a vizitat din nou Restaurantul Pardon Cafe Bar, situat pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu, cu ocazia participării sale la FITS.

Tim Robbins a servit prânzul la Pardon, două zile la rând, alături de actorii din trupa sa, The Actors’ Gang. Meniul ales de artiști a inclus preparate delicioase precum pastramă de oaie la tigaie, ceafă de taur la grill, renumita Pizza Margherita preparată după rețeta originală napoletană doar la restaurantul de pe strada Cetății, precum și desertul emblematic al localului – tort de brânză.

„Este o adevărată onoare să-l avem pe Tim Robbins în restaurantul nostru pentru a doua oară. Ne bucurăm că am reușit să-i oferim din nou o experiență plăcută și suntem recunoscători pentru cuvintele sale frumoase,” a declarat Cristina Laura Radu, asistent manager al restaurantului Pardon.

Vizita din cadrul ediției 2024 a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu subliniază legătura specială pe care Tim Robbins o are cu acest eveniment cultural de prestigiu și cu orașul nostru, fiind o surpriză plăcută pentru echipa restaurantului și pentru ceilalți oaspeți prezenți, potrivit reprezentanților Pardon Cafe Bar Restaurant.

Alexandru Ioan, ambasador Pardon: „Astfel de momente sunt memorabile, iar căldura pe care Tim Robbins și actorii din trupa sa au arătat-o a făcut amintirea aceasta cu atât mai specială.”

Pardon Cafe Bar Restaurant continuă să fie un punct de atracție pentru locuitorii din Sibiu și turiști, oferind nu doar preparate culinare de înaltă calitate, ci și o atmosferă care reflectă farmecul Sibiului. Ca parte din Prestigioasa Rută a Cafenelelor Istorice, acreditată de Consiliul Europei (HCR), Pardon contribuie la păstrarea tradițiilor și culturii locale.

Răspunde