“Uriașii fără cort” campează în Muzeul ASTRA

“Uriașii fără cort” campează în Muzeul ASTRA

De Ziua Copilului, Muzeul ASTRA și Eppic Education vă invită să luați parte la un eveniment care să vă aducă zâmbetele pe buze!

“Uriașii fără cort” este un spectacol de teatru – pentru copii – interactiv, inedit, la mare înălțime, actorii fiind pe tot parcursul spectacolului pe picioroange. Spectacolul spune o poveste profundă despre prietenie. Pe scurt, este vorba despre doi uriași care au fost alungați de la circ. Cei doi prieteni rămași fără casă pornesc intr-o călătorie unde dau de tot felul de peripeții și aventuri, dar în final ies mai puternici ca niciodată. O poveste despre a rămâne împreună indiferent de greutățile apărute în cale, despre prietenia adevărată dintre doi uriași.

Cu ajutorul acestor doi uriași fermecători și a unei abordări pline de umor și învățăminte, spectacolul explorează teme importante precum respectul, empatia și importanța săritului în ajutorul pentru ceilalți. Prin interacțiunea directă cu copiii din public și momente de improvizație pline de surprize, spectacolul reușește să transmită un mesaj puternic împotriva bullying-ului și să promoveze relațiile sănătoase și pline de înțelegere între copii.

Reprezentația va avea loc sâmbătă, 1 iunie, de la ora 12.00, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, zona Etno Tehno Parc, iar intrarea la spectacol este gratuită.

Din distribuția spectacolului fac parte Diana Cătănescu și Liviu Bledea, care semnează și regia și coregrafia, iar scenariul îi aparține Dianei Cătănescu.

Răspunde