Spectacolele FITS pot fi un cadou special de Paşti pentru cei dragi

Spectacolele FITS pot fi un cadou special de Paşti pentru cei dragi

Ediţia din acest an a FITS a programat o mulţime de spectacole care pot fi savurate alături de familie, aşa că vă încurajăm să oferiţi acest cadou care vă va îmbogăţi sufletul!

“Sărbători cu pace şi lumină! Fac aceste recomandări din toată inima, sunt potrivite pentru oamenii dragi şi vă asigur că vor aduce o mare bucurie” este mesajul transmis de Constantin Chiriac, preşedintele FITS şi directorul general al TNRS.

Iată câteva dintre recomandările transmise de Constantin Chiriac:

DinDor’NdoR – Spectacolul de dans al Teatrului de Balet Sibiu, o coregrafie semnată de Gigi Căciuleanu, pe 22 iunie, de la ora 19:00, la Fabrica de Cultură, Sala Eugenio Barba.

O sirenă mai specială – o producţie franceză foarte potrivită pentru familii, care a primit în 2022 premiul Molière pentru cel mai bun spectacol. Se joacă pe 21 şi 22 iunie la Sala Mare a TNRS.

Nocturn-Gigi Căciuleanu – un alt spectacol semnat de Gigi Căciuleanu, care se joacă la Filarmonica de Stat Sibiu pe 28 iunie, de la ora 19:00.

Cineva are să vină – spectacolul de la ARCUB, în regia lui Chris Simion-Mercurian, după un text de Jon Fosse. Un spectacol cu Ofelia Popii şi Ciprian Scurtea în distribuţie care se joacă pe 26 iunie de la ora 18:00 şi de la ora 22:00. Jon Fosse este laureat al premiului Nobel pentru literatură în 2023 şi va veni la FITS pentru a primi o stea pe Aleea Celebrităţilor.

La Vie en Rose – cel de-al treilea spectacol de Gigi Căciuleanu programat în această ediţie de FITS, pus în scenă la Teatrul de Nord Satu Mare, se va juca pe 25 iunie, la Filarmonica de Stat Sibiu, de la ora 16:00.

Aşteptându-l pe Godot – un text clasic de Samuel Beckett, pus în scenă de Emilia Romagna Teatro din Italia, în regia lui Theodoros Terzopoulos. Se joacă pe 28 iunie, de la ora 22:00, la sala mare a TNRS.

Hedwig and the Angry Inch – un spectacol în regia lui Răzvan Mazilu, care se va juca pe 27 iunie de la ora 17:00 şi ora 22:00, la Fabrica de Cultură, Sala Eugenio Barba.

Circ în stil african – una dintre cele mai apreciate companii de teatru din Guinea, Cirque Kalabanté ne încântă la Centrul Cultural Ion Besoiu pe 28 şi 29 iunie, de la ora 18:00.

Răspunde