Restricții de circulație în zona Grădinii Zoologice și pe Calea Poplăcii

Restricții de circulație în zona Grădinii Zoologice și pe Calea Poplăcii

Duminică, 12 mai, în intervalul orar 9.00 – 11.00, traficul la ieșirea din Sibiu (Zoo Sibiu) spre Rășinari și la cea spre localitatea Poplaca (zona Inspectoratului Județean de Jandarmerie) va fi închis.

Aceste măsuri sunt necesare pentru a permite desfășurarea celei de-a XI-a ediții a competiției cicliste Criteriul Primăverii, organizată de Asociația Club Sportiv Aria pentru Sport. Cursa, la care vor lua startul aproximativ 400 de participanți, se va desfășura pe traseul Sibiu (Zoo Sibiu) – Rășinari – Poplaca – Sibiu (Calea Poplăcii – zona Jandarmeriei).

Pentru buna desfășurare și siguranța participanților, la solicitarea organizatorilor, Comisia de sistematizare a circulației a aprobat următoarele închideri de circulație pe traseul din municipiul Sibiu al acestei competiții:

  • 00 – 9.30, în zona Grădinii Zoologice, până la ieșirea din oraș, pentru startul tehnic;
  • 00 – 11.00 la intrarea în Sibiu, pe strada Calea Poplăcii, până la intersecția cu strada Valea Aurie, pentru sosirea participanților, dinspre localitatea Poplaca. Tot în acest interval de timp vor fi eliberate și locurile de parcare de pe acest tronson, cele din zona Inspectoratului Județean de Jandarmerie.

Șoferii sunt rugați să aleagă rutele ocolitoare în intervalul de timp menționat pentru a evita eventuale blocaje.

Răspunde