Prima paradă de modă cu tatuaje şi căţei la Transilvania Tattoo Expo

Prima paradă de modă cu tatuaje şi căţei la Transilvania Tattoo Expo

Pentru prima dată în istoria Transilvania Tattoo Expo va avea loc sâmbătă, 25 mai, pe Strada Cetăţii din Sibiu, Parada Tatuajelor şi a Căţeilor, la care sunt invitaţi toţi proprietarii de căţei, care au un tatuaj permanent sau temporar pe corp.

Toţi iubitorii de căţei şi tatuaje sunt aşteptaţi în ţinute cât mai excentrice, sâmbătă, de la ora 20.00, pe Strada Cetăţii, numită şi „Cea mai frumoasă stradă din Sibiu”. Cei care vor defila pe Strada Cetăţii trebuie să vină cu tatuajele la vedere şi căţeii lor să nu fie agresivi. Se recomandă proprietarilor care vin cu căţeii la paradă să aibă botniţa la ei, pentru a preveni orice fel de incident. Pe podium vor urca primii trei cei mai aplaudaţi căţei şi stăpâni ai lor, care vor fi recompensaţi cu premii.

Organizatorii Transilvania Tattoo Expo împreună cu cunoscutul instructorul canin Deborah Farao de la Dogdharma au pregătit şi un cadou pentru toţi iubitorii de câini, o altă premieră pentru convenţia sibiană: şedinţe gratuite de dresaj.

„Anul acesta, pentru prima dată la Transilvania Tattoo Expo, o să avem un moment inedit. O să avem un moment de dresaj canin, unde, dacă aveţi un prieten patruped, îl puteţi aduce şi el va beneficia de o oră de dresaj canin cu prietena noastra, Deborah, care este „stăpâna” căţeilor, toţi căţeii o ascultă şi al dumneavoastră va fi schimbat după această experienţă”, a anunţat Ovidiu Popârţan, organizatorul Transilvania Tattoo Expo.

Astfel, în fiecare zi a Transilvania Tattoo Expo, vineri, sâmbătă şi duminică, Deborah Faoro va organiza câte două şedinţe de dresaj canin, de grup, gratuite pe Strada Cetăţii, în faţa Sălii Thalia. „Indiferent dacă vii să te tatuezi sau nu, te aştept cu căţelul la dresaj, vineri, sâmbătă şi duminică, la Transilvania Tattoo Expo”, a transmis Deborah Faoro.

Programul evenimentelor canine gratuite de la Transilvania Tattoo Expo este:

Vineri:

  • Ședința de dresaj de grup pentru câini pui la ora  18:00
  • Ședința de dresaj de grup pentru câini adulți la ora 19:00

Sâmbătă:

  • Ședința de dresaj de grup pentru câini pui la ora 14:00
  • Ședința de dresaj de grup pentru câini adulți la ora 15:00
  • Parada Show your tattoo, show your pup la ora 20:00

Duminică:

  • Ședința de dresaj de grup pentru câini pui la ora  14:00
  • Ședința de dresaj de grup pentru câini pui la ora 15.00

Deborah Faoro este renumită la Sibiu şi în ţară pentru rezultatele ei din ultimii 15 ani, în calitate de instructor canin. Ovidiu Popârţan este printre cei mai cunoscuţi artişti tatuatori români şi organizatorul celei mai vechi convenţii internaţionale de tatuaje din ţară şi cel care a mai promovat în cadrul Transilvania Tattoo Expo adopţia de câini. Mai puţin cunoscut este faptul că Popârţan are şi pregătire de tehnician veterinar şi este un iubitor al animalelor, care a adoptat de-a lungul timpului numeroşi căţei.

Transilvania Tattoo Expo începe vineri, la Sala Thalia, unde publicul are acces începând cu ora 13.00. Ediţia din acest an aduce la Sibiu zeci de artişti tatuatori din ţară şi străinătate, o expoziţie de motociclete de colecţie, pe cei din Asociaţia Culturală Geto-Dacii din Moldova. De asemenea, iubitorii de artă sunt aşteptaţi să vadă pictură live în fiecare zi cu Ovidiu Popârţan şi Marius Jucan. Cei care doresc să vină însoţiţi de câini la Transilvania Tattoo Expo sunt aşteptaţi zilnic la şedinţeţe de dresaj şi la Parada Tatuajelor şi a Căţeilor.

Biletele au fost puse în vânzare pe www.ambilet.ro, la preţul de 20 de lei/zi sau abonament de 50 de lei. Cei care doresc să îşi facă un tatuaj la Transilvania Tattoo Expo pot contacta artistul dorit pe pagina de socializare a convenţiei sau pe site-ul www.tattooexpo.ro.

Răspunde