Noaptea Muzeelor la Biblioteca ASTRA: „Cu adevărat un eveniment memorabil”

Noaptea Muzeelor la Biblioteca ASTRA: „Cu adevărat un eveniment memorabil”

Noaptea Muzeelor a fost sărbătorită de Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu alături de sibienii și turiștii dornici să afle poveștile impresionante ale Sibiului.

Evenimentele organizate sâmbătă seara de biblioteca publică sibiană s-au bucurat de mare succes, atrăgând numeroși vizitatori entuziasmați să participe la activitățile propuse. A fost o sărbătoare vibrantă a culturii și istoriei locale, oferind o varietate de activități pentru toate vârstele.

Palatul ASTRA și-a deschis porțile și cuferele pline de istorie mai mult sau mai puțin cunoscută. Bibliotecarii și voluntarii astriști i-au însoțit pe oaspeți într-o călătorie de cunoaștere a Asociațiunii Transilvane pentru Literatură Română și Cultura Poporului Român și a evenimentelor care i-au marcat destinul și care au contribuit la dezvoltarea statului român. Vizitatorii au participat la tururi ghidate în Parcul ASTRA, managerul bibliotecii publice, Răzvan Pop, dezvăluind informații inedite despre orașul de pe Cibin.

Cei mai mici dintre vizitatori s-au bucurat de „Povești în pijamale”. Juniorii de toate vârstele s-au adunat în jurul bibliotecarilor și voluntarilor, care le-au citit povești într-o atmosferă plăcută și confortabilă.

„Noaptea Muzeelor de la Biblioteca ASTRA a fost cu adevărat un eveniment memorabil. Cu toții am fost încântați de interesul vizitatorilor pentru a descoperi și celebra împreună moștenirea culturală locală, cu bucurie și bună dispoziție. Feedback-ul pozitiv al participanților la activități subliniază entuziasmul comunității pentru astfel de evenimente care stimulează apetitul pentru cultură”, a apreciat Răzvan Pop.

Răspunde