FITS 2024: Instalația multimedia „NOT ONCE” prezintă relația dintre subiect și fotograf dintr-o perspectivă originală

FITS 2024: Instalația multimedia „NOT ONCE” prezintă relația dintre subiect și fotograf dintr-o perspectivă originală

Pe parcursul acestei ediţii a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), veţi putea descoperi o instalație cu film gândită și realizată de artistul emblematic Jan Fabre în colaborare cu legendarul Mikhail Baryshnikov și alături de Phil Griffin.

O instalație artistică menită să îți taie răsuflarea, care poartă semnătura a doi artiști incontestabili ai lumii! Jan Fabre și Mikhail Baryshnikov creează o experiență unică. „NOT ONCE” dezvăluie, prin intermediul a 11 încăperi imaginare dintr-o expoziție fotografică, relația platonică dintre un subiect și un fotograf care, timp de ani buni, a manipulat corpul subiectului și l-a remodelat în diferite entități. Lucrarea multimedia explorează relația dintre artist, munca și viața sa, publicul său și, în cele din urmă, echilibrul dintre a da și a primi, dintre dependență și independență.

Timp de zece zile, veţi putea descoperi instalaţia video „Not Once” în Piaţa Teatrului, unde sunt programate evenimente de la orele 11:00, 12:30, 14:00, 15:30 şi 17:00.

Biletele sunt disponibile pe www.sibfest.ro.

Răspunde