Concerte și gastronomie la ”VINO”, cel mai tânăr festival muzical și street food din Sibiu

Concerte și gastronomie la ”VINO”, cel mai tânăr festival muzical și street food din Sibiu

”VINO – Music & Street Food Festival” are loc în Parcul Tineretului, în perioada 9 – 12 mai, de la 12.00 – 24.00. Connect-R, Grasu XXL, Argatu, Bitză, Gojira & FC DNB, Faust, Brugner & Enășescu, K-Lu, DJ Sauce, DEX, UFe, Iorga și Bully sunt artiștii și DJ invitați, 17 rulote vor pregăti mâncăruri variate și băuturi pentru cei prezenți, iar copiii au parte de activități distractive din plin!

Organizat de Asociația Grey Projects și Asociația Sibiul de Odinioară, cu finanțare pe Agenda Culturală a Primăriei Sibiu, evenimentul permite accesul publicului pe baza biletelor a căror valoare pornește de la 30 lei.

„Născut în urmă cu mai bine de cinci ani, VINO face în această primăvară un pas important în evoluția sa. Evenimentul se transformă într-un festival de muzică. Pentru că a devenit deja o tradiție ca acest eveniment să deschidă în fiecare an agenda evenimentelor culturale din Sibiu, VINO a pregătit o surpriză pentru iubitorii de distracție, muzică hip hop & pop, precum și gurmanzilor deopotrivă. În cele patru zile de festival, pe scena amenajată în Parcul Tineretului vor performa nu mai puțin de 15 trupe, artiști și DJ cunoscuți din România. Participanții vor avea parte de concerte cu unii dintre artiștii în vogă la ora actuală în România”, au anunțat organizatorii.

Azi vor fi pe scenă Faust, K-lu și Sauce, iar sâmbătă avem parte de show-uri cu Argatu, FC DNB, Dex și Bully. Duminică, în ultima zi de festival, atmosfera va fi din nou una incendiară și asta pentru că vor performa Connect-R, Bitză, Brugner & Enășescu.

De asemenea, în Parcul Tineretului parchează cele mai râvnite food truck-uri de la noi din țară. Unele dintre ele vin în premieră la Sibiu, așa că aveți încă un motiv în plus să veniți la festival. Trib, Cubano Food Truck, Street Bites, Sushi Master, Sandvichology, King Potato, Arome Orientale, Cryspiteria, Schassburger, Two Chefs, Noodle Box, Atelier de Paste, Mr. Cannoli, The Cone și Olha Coffee sunt cele 17 food truck-uri care vă vor îmbia cu preparatele lor. Setea este astâmpărată de Backyard, WineNot și Bubble Bar Sibiu.

Zona dedicată celor mici îi așteaptă pe aceștia cu ateliere de creație, tobogane și multe jocuri interactive.  ”Năsturel și Năsturica”, ”Magneții” sau ”Dotty Art” sunt doar câteva din activitățile ce vor stimula interesul copiilor.

Răspunde