Autobuzele Tursib „aterizează” la Aeroportul Internațional Sibiu

Autobuzele Tursib „aterizează” la Aeroportul Internațional Sibiu

La inițiativa Primăriei Sibiu și a Consiliului Județean Sibiu și în urma unei colaborări eficiente cu Aeroportul Internațional Sibiu și Tursib, transportul public devine o variantă mai bună de deplasare spre sau dinspre aeroport.

Peste câteva săptămâni, în zona terminalului de sosiri al aeroportului va fi amenajată o stație de autobuz și un aparat de vânzare a biletelor.

„În următoarea perioadă va fi implementată o măsură care să ofere pasagerilor posibilitatea de a utiliza transportul public pentru deplasare, asigurând conexiuni mai bune între oraș și acest obiectiv important. Astfel, în ședința ordinară a Consiliului Local Sibiu din această lună se va propune spre aprobare înființarea unei stații de autobuz în perimetrul aeroportului, în zona terminalului de sosiri. Autobuzele care circulă pe traseul 11 vor intra în această stație corelat cu programul zborurilor care decolează sau aterizează aici. Pasagerii care doresc să călătorească cu autobuzul vor putea achiziționa bilete fie cu cardul contactless, direct la bordul autobuzului, fie din aplicația Sibiu Bus. Suplimentar, urmează să se instaleze și un automat de bilete în noua stație. Astfel, deplasarea sibienilor, dar și a oaspeților orașului cu autobuzul spre și dinspre Aeroport devine mai simplă și mai accesibilă”, transmite municipalitatea.

Răspunde