Transmisiune directă: Concertul extraordinar de Paște al Corului Madrigal la Sibiu

Transmisiune directă: Concertul extraordinar de Paște al Corului Madrigal la Sibiu

Concertul Extraordinar de Paște al Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, susținut la Catedrala Mitropolitană din Sibiu îl are invitat special pe omul de cultură Constantin Chiriac, președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu.

Concertul este dedicat sărbătorii fundamentale a creștinilor, care invită spectatorii la introspecție și regăsirea unor înțelesuri universale. Conceput pentru a reliefa prin muzică și artă dramatică simbolismul Învierii Mântuitorului, evenimentul construiește o poveste sonoră despre vremuri esențiale ale umanității, o istorie amplificată dramatic prin textele aduse publicului de actorul Constantin Chiriac, fondatorul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Evenimentul se desfășoară vineri, 26 aprilie, începând cu ora 18:00. Puteți urmări transmisia online live gratuit pe www.scena-digitala.ro. Evenimentul este disponibil 24 de ore.

Programul de concert include lucrări de muzică sacră din repertoriul românesc și internațional, în interpretarea unică a Corului Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu. Evenimentul se va desfășura în premieră pentru publicul din Sibiu, după ce va fi prezentat anterior la București, Blaj și Cluj-Napoca. Conceptul concertului este creat de Emil Pantelimon.

Răspunde