Târgul de Paşti a pus stăpânire pe centrul Sibiului

Târgul de Paşti a pus stăpânire pe centrul Sibiului

Târgul de Paști a revenit în Piața Mare până pe 7 mai și oferă vizitatorilor aflați în căutarea unor idei pentru cadouri ocazia de a descoperi o gamă largă de produse artizanale, bijuterii lucrate manual, obiecte decorative, produse de olărit, o varietate de cărți și felicitări, tablouri lucrate manual, păpuși din macrame și multe alte produse care adaugă o notă de originalitate și farmec târgului.

Secțiunea culinară îi încântă pe cei prezenți cu o varietate de produse, de la înghețată artizanală, la coșulețe tradiționale de Paști.

Cei mici se pot bucura de o plimbare cu trenulețul pe șine sau cu cel turistic, de un carusel sau de țarcul cu iepurași. De asemenea, ei au la dispoziție un spațiu pentru sărituri, un castel gonflabil și chiar o pistă de carting unde să-şi încerce talentul de piloți.

Ediția din acest an a Târgului pune accent pe solidaritate și vă invită să vizitați două căsuțe care aduc în atenția publicului cauze sociale importante. Este vorba despre o căsuță dedicată Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu (DGASPC) și una care găzduieşte reprezentanți din Ucraina, ce vor prezenta produse și activități de sezon.

Târgul de Paști este organizat de Asociația Events for Tourism și își deschide porțile zilnic, în intervalul orar 11.00 – 21.00, transmite Primăria Sibiu.

Răspunde