Școala Populară de Arte şi Meserii a luat premiul de popularitate la Festivalul Concurs „Lucreţia Ciobanu”

Școala Populară de Arte şi Meserii a luat premiul de popularitate la Festivalul Concurs „Lucreţia Ciobanu”

Bianca Creţu, elevă a profesorului Cosmin Verde, la Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu” din Sibiu a câştigat, miercuri seara, Premiul de popularitate la Festivalul Concurs al cântecului popular românesc „Lucreţia Ciobanu”.

„Vă mulţumesc tare mult că şi în acest an aţi fost alături de mine, exact ca şi anul trecut. Publicul meu drag mă iubeşte ca de fiecare dată şi vă mulţumesc tare mult”, a declarat tânăra, după primirea premiului.

Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu” din Sibiu a oferit şi ea la rândul ei, un premiu special concurentului Denis Cupşe din Maramureş. Premiul a fost înmânat de către managerul Şcolii Populare de Arte şi Meserii, Alina Pinca Vintilă. „Pentru că anul acesta se împlinesc 100 de ani de la naşterea doamnei Lucreţia Ciobanu, un model de om şi de artist, un model a fost şi pentru mine doamna Lucreţia aşa cum este pentru foarte mulţi tineri iubitori de folclor. Aşadar din partea Şcolii Populare de Arte şi Meserii, Premiul special merge în Maramureş şi se acordă interpretului Denis Cupşe. Fiecare festival este un prilej de bucurie pentru voi, artiştii aflaţi la început de drum. La mulţi ani şi mult succes pe mai departe!”, a spus Alina Pinca Vintilă.

Nu doar elevii Şcolii Populare de Arte au fost prezenţi la această ediţie a festivalului, ci şi unii dintre profesori. Alina Pinca Vintilă, Luminiţa Dejan şi Traian Stoiţă au cântat în duet cu o parte dintre concurenţi, în timp ce Mariana Anghel a interpretat melodii celebre, în cea de a doua seară de festival.

Răspunde