Produse sibiene în magazinele Profi

Produse sibiene în magazinele Profi

Bucatele producătorilor din județul Sibiu pot ajunge mai ușor pe masa tuturor. Lanțul de magazine alimentare Profi a lansat „Raftul cu bunătăți”, inspirat din gustul bucatelor tradiționale.

Aici se găsesc, de acum, mezelurile de Mangalița de la Racovița, afumături din Mărginimea Sibiului sau mierea din Hoghilag.

Inițiativa a fost apreciată de Consiliul Județean Sibiu. “Salut inițiativa conducerii lanțului alimentar Profi de a promova în magazine produse locale. Este un demers la care suntem bucuroși să putem contribui, deoarece instituția noastră are multiple acțiuni prin care ne dorim să aducem în fața sibienilor – și nu numai – produse sănătoase, tradiționale, cu gust autentic, fie că vorbim de Piața Volantă Transilvania, Piața la birou, site-ul gusturisibiene.ro sau chiar prin intermediul instituțiilor noastre subordonate, cum ar fi Muzeul Astra, unde puteți găsi Târgul de țară. De asemenea, încă de acum 3 ani, Consiliul Județean Sibiu are un compartiment special dedicat dezvoltării durabile, care are ca scop promovarea și identificarea micilor producători. Așadar, asigur conducerea Profi că vor găsi în instituția noastră un partener de nădejde, direct interesat ca produsele pentru care județul Sibiu este recunoscut în toată România să ajungă pe masa tuturor și vă felicit încă o dată pentru această decizie. Mult succes!”, a transmis vicepreședintele Vlad Vasiu.

Răspunde