Pregătirile sunt în toi pentru Transilvania Tattoo Expo

Pregătirile sunt în toi pentru Transilvania Tattoo Expo

Prima convenţie internaţională de tatuaje din România, Transilvania Tattoo Expo, revine la Sala Thalia, în centrul istoric al Sibiului. Organizatorii deja au început înscrierile pentru convenţia care va avea loc în perioada 24-26 mai.

„Vreau să vă anunţ că în perioada 24-26 mai, anul acesta, va avea loc ediţia numărul XII a Festivalului Internaţional Transilvania Tattoo Expo. Pregătirile sunt în toi. Mai avem puţine locuri disponibile pentru artişţii care mai doresc să se înscrie acum, pe ultima sută de metri, aceştia o pot face pe site-ul nostru, www.tattooexpo.ro, sau pe paginile de social media. Anul acesta vom reveni la Sala Thalia, una din cele mai frumoase locaţii din Sibiu, aflată în inima burgului, în oraşul istoric, lângă cetate, unde vom avea o zonă indoor cu workshopurile cu care v-aţi obişnuit şi o zonă outdoor, cu catering şi relaxare”, a declarat artistul Ovidiu Popârţan, organizatorul Transilvania Tattoo Expo.

Ovidiu Popârţan, unul din pionierii tatuajului din România, a adus la Sibiu premiere la fiecare ediţie a cunoscutei convenţii internaţionale de tatuaje. Şi ediţia din acest an va avea surprize pe placul artiştilor şi al publicului care este tot mai numeros şi dornic să se tatueze.

Reamintim că, la ediţia de anul trecut, Sibiul a fost promovat pe Netflix de celebrul jurnalist britanic Charlie Ottley, care fost prezent la Transilvania Tattoo Expo 2023. De asemenea, la ediţia din 2023, zeci de artişti de pe trei continente, Europa, Asia şi America au fost prezenţi la Sibiu, la Transilvania Tattoo Expo, care a însemnat nu doar convenţia de tatuaje, dar şi expoziţii inedite realizate la Muzeul Naţional Brukenthal şi Promenada Mall.

StradaCetatii.ro recomandă și de această dată evenimentul Transilvania Tattoo Expo în calitate de partener media.

Răspunde