Casa de Cultură a Studenților Sibiu lansează noul volum „Conexiuni”

Casa de Cultură a Studenților Sibiu lansează noul volum „Conexiuni”

Casa de Cultură a Studenților din Sibiu anunță lansarea celei mai recente ediții a antologiei de creații literare „Conexiuni”.

Evenimentul de lansare va avea loc vineri, 26 aprilie, ora 11.00, la Casa de Cultură a Studenților din Sibiu. La eveniment, participanții vor avea ocazia să întâlnească unii dintre autori și să participe la sesiuni de lectură. De asemenea, vor fi organizate discuții pe tema impactului artei în combaterea tentațiilor cotidiene la care sunt supuse noile generații.

„Antologia ‘Conexiuni’ este o platformă de exprimare pentru tinerii talentați din întreaga țară, care își găsesc refugiul în literatură, evadând din tumultul vieții cotidiene. Selecția riguroasă a lucrărilor subliniază angajamentul instituției noastre pentru promovarea noilor voci literare și pentru sprijinirea culturii în rândul comunității studențești. Volumul adună la un loc scrieri ale tinerilor autori din diferite colțuri ale țării, lucrări ce reflectă diversitatea și dinamica experiențelor umane prin prisma creativității neîngrădite.

Lansarea volumului ‘Conexiuni’ este un moment de sărbătoare a artei și a rezistenței culturale, o reafirmare a valorilor noastre în fața tendințelor efemere ale societății contemporane. Invităm pe toți iubitorii de literatură să ni se alăture în celebrarea acestui nou capitol din istoria literaturii tinere românești”, transmite conducerea CCS Sibiu.

Răspunde