Înscrieri pentru Gala Sportului

Înscrieri pentru Gala Sportului

Cei mai buni sportivi și antrenori din județul Sibiu, care au obținut rezultate remarcabile în cursul anului 2023, vor fi premiați de către Consiliul Județean Sibiu, în cadrul Galei Sportului, programată să aibă loc în data de 11 aprilie, la Sala Transilvania.

Valoarea premiilor care se vor acorda este de 100.000 lei, sumă alocată din bugetul CJ Sibiu.

În vederea identificării celor mai buni sportivi și antrenori, Consiliul Județean a deschis sesiunea de depunere a formularelor pentru înscrierea la evenimentul de premiere. Astfel, până în data de 8 martie, asociațiile și cluburile sportive din județ sunt invitate să depună formularul de înscriere la sediul Consiliului Județean Sibiu, strada General Magheru, nr. 14, sau să îl transmită online, la adresa e-mail crina.sim@cjsibiu.ro, împreună cu declarația pe propria răspundere privind autenticitatea/veridicitatea documentelor depuse și consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Formularul de înscriere și declarația se regăsesc pe site-ul Consiliului Județean.

„Consiliul Județean Sibiu susține performanța în domeniul sportiv, fiind alături de sportivii și antrenorii care, prin munca lor, duc numele județului Sibiu pe podiumurile naționale și internaționale. Prin premierea sportivilor și antrenorilor, se răsplătește efortul acestora în realizarea de performanțe deosebite la nivel național și internațional, oferindu-se, totodată, și o motivație pentru noi performanțe și stabilirea de noi recorduri”, a declarat Ioana Căpățînă, purtător de cuvânt al CJ Sibiu.

Răspunde