Funcționarii pleacă, audiențele rămân

Funcționarii pleacă, audiențele rămân

Consiliul Județean menține relația cu cetățenii pe durata lucrărilor de consolidare a sediului instituției de pe Magheru.

Începând cu data de 13 martie, conducerea Consiliului Județean și o parte din angajați, respectiv Direcția Economică, Serviciul Administrație Publică Locală și Coordonare Spitale, Serviciul Juridic și Contencios Administrativ, Serviciul Relații Publice, CIC și Informatică, Serviciul Administrativ, P.S.I., vor lucra într-un sediu situat pe str. General Dragalina, nr. 1, iar o altă parte, respectiv Direcția Arhitect-Șef, Serviciul Resurse Umane și Compartimentul Audit Intern, va funcționa la Biblioteca Județeană Astra Sibiu, în corpul B.

Consiliul Județean Sibiu informează că în perioada desfășurării lucrărilor de reabilitare și consolidare seismică a sediului de pe str. Gen. Ghe. Magheru, nr. 14, relația cu cetățenii se va desfășura fără modificări și aceasta întrucât Centrul de Informații pentru Cetățeni (CIC) va funcționa  la aceeași adresă. Astfel, cetățenii vor putea depune în continuare documente la CIC, amenajat la parterul clădirii din curtea Consiliului, după programul cunoscut: 7.30 – 16.00 (de luni până joi) și 7.30 – 13.30 (vineri).

Pentru informații privind AUTORIZAȚIILE DE CONSTRUIRE, cetățenii au la dispoziție nr. de telefon: 0786033753, iar informații de URBANISM pot fi obținute la telefon 0767059820.

De asemenea, funcționarii din Direcția Arhitect-Șef vor oferi zilnic lămuriri și consultanță, în foaierul Bibliotecii Astra, în programul de lucru: luni-joi, între 7.30-16, vineri între 7.30-13.30. Cetățenii au la dispoziție un portal unde pot depune online documentele de urbanism: https://eportal.cjsibiu.ro/.

AUDIENȚELE acordate de conducerea instituției se vor desfășura tot pe str. Gen. Magheru, în sala de conferințe, în baza înscrierii prealabile online și după programul aprobat, care poate fi consultat pe site: https://www.cjsibiu.ro/cerere-inscriere-audienta/, respectiv:

  • în fiecare miercuri, între orele 10.00-12.00, președinta Daniela Cîmpean
  • în fiecare joi, între orele 10.00-12.00, vicepreședintele Marcel Luca
  • ultima zi de vineri din lună, între orele 16.00-18.00, vicepreședintele Vlad Vasiu susține audiențele la sediul PNL Sibiu, str. Gladiolelor, nr. 15, bl. 2

Ședințele ordinare ale Consiliului Județean Sibiu se vor desfășura la sediul de pe str. Gen. Magheru, în sala de conferințe.

Piața volantă, organizată în fiecare vineri, se suspendă, urmând a fi reluată după finalizarea lucrărilor.

Răspunde