De luni, elevii și preșcolarii din județul Sibiu vor primi lapte, corn și măr

De luni, elevii și preșcolarii din județul Sibiu vor primi lapte, corn și măr

Începând de luni, 4 martie, preșcolarii din grădinițele de stat cu program normal (de 4 ore) autorizate/acreditate și din cele particulare acreditate, precum și elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și particular vor beneficia pe parcursul unei săptămâni de trei porții de lapte (luni, marți și miercuri), trei porții de corn (luni, marți și miercuri), două porții de biscuiți (joi și vineri), două porții de iaurt (joi și vineri) și două porții de mere (joi și vineri).

Consiliul Județean Sibiu a semnat în cursul acestei săptămâni acordurile cadru și contractele subsecvente pentru Programul „Furnizarea și distribuția de lapte și produse lactate, de fructe și de produse de panificație în școli și grădinițe pentru perioada 2023-2025”, achiziția fiind împărțită în trei loturi.

Operatorii economici cu care au fost încheiate acordurile cadru pentru perioada 2023-2025 sunt următorii:

  • lotul 1 – Lapte și produse lactate: SC SIMULTAN SRL. Valoare acord cadru: 17.177.867,90 lei fără TVA (preț unitar de 1,01 lei fără TVA)
  • lotul 2 – Mere: Asocierea SC BEST ACHIZIȚII SRL și SC AGROMAT BATOS SRL. Valoare acord cadru: 3.673.682,64 lei fără TVA (preț unitar de 0,54 lei fără TVA)
  • lotul 3 – Produse de panificație: FAGUL IMPEX SRL. Valoare acord cadru: 6.803.116 lei fără TVA (preț unitar 0,4 lei fără TVA).

Răspunde