Spectacolele lunii februarie la Sala Traube

Spectacolele lunii februarie la Sala Traube

Un spectacol de divertisment pentru copii, unul de teatru și un seminar de dans se vor desfăşura, în următoarele zile, la Sala Traube din Mediaș, anunță Primăria municipiului Mediaş.

Primul eveniment al lunii va avea loc joi, 8 februarie, cu începere de la ora 17:00, şi se adresează copiilor. Aceştia sunt aşteptaţi la un spectacol de magie şi divertisment, intitulat „Misterele magiei”, în compania unor binecunoscute personaje din desenele animate. Biletele pot fi achiziţionate online, sau de la Sala Traube, înaintea începerii spectacolului.

În data de 10 februarie, ora 18:00, pe scena Sălii Traube vor fi prezenţi actorii Teatrului Particular Braşov, care vor prezenţa publicului medieşean comedia „Vai de mine, ce-i cu ăştia !?”, o adaptare după Michael Frayn, în regia lui Sorin Misirianţu. Biletele pot fi achiziţionate online sau de la sediul Centrului de Informare Turistică din Mediaş, str. Nicolae Iorga nr. 2 şi de la Sala Traube, înaintea începerii spectacolului, iar elevii pot beneficia de reducerea tarifului cu 50 %, pe baza carnetului de elev.

În perioada 14 – 16 februarie, la Sala Traube va avea loc cea de-a XII-a ediţie a seminarului coregrafic „Magia Dansului”, organizată de către Şcoala de Dans „Vasile Stoia”. Evenimentul, la care vor lua parte peste 110 coregrafi şi dansatori din ţară şi străinătate, se va încheia vineri, 16 februarie, de la ora 18:00, cu un spectacol al ansamblurilor „Muguri de pe Târnave” şi „Târnavele”, dedicat participanţilor la seminar, precum şi publicului larg. Intrarea la acest spectacol este liberă, în limita locurilor disponibile.

Răspunde