Școala de fotografie se mută pe net

Școala de fotografie se mută pe net

Unul dintre cei mai apreciați artiști fotografi din Sibiu anunță că va oferi celor interesați cursuri de fotografie online.

„Vrem, nu vrem, ne place sau nu, tendința actuală este de a împinge cursurile cât mai mult posibil în online. Acest lucru este dictat de piață, economie în general, disponibilități financiare etc… ați prins ideea. Da, sunt o sumedenie de avantaje, dar și dezavantaje. Căutăm și noi formula cea mai potrivită de ambele părți. De două luni, pregătim un curs foto online de inițiere în fotografie. Pentru lansare, o perioadă va fi gratuit! Apoi prețul va fi unul accesibil. Să vorbești de unul singur în fața camerei e o experiență în sine, o călătorie în a te cunoaște și accepta mai bine. Dacă cochetezi cu fotografia și te tot învârți în jurul cozii, îți dai cu stângul în dreptul… te înțelegem, la fel a fost și pentru noi”, transmite pe pagina sa de socializare Daniel Bălțat, fondatorul Școlii de Fotografie „Image Art”.

Cursul va fi disponibil din 4 martie, pe www.scoaladefotografie.ro.

La ora actuală, în oferta comercială a școlii sunt disponibile cursuri pornind de la 750 de lei, iar costurile pentru un curs acreditat de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale ajung la 3.000 de lei.

Școala de fotografie Image Art este un proiect început în 2008, unde Daniel Bălțat lucrează alături de Ana Vasiu. „Suntem o școală cu mintea deschisă. De la o generație la alta, suntem mai bogați în cunoștințe, învățăm și noi de la cursanții noștri. Ne perfecționăm de la un curs la altul. În acești ani de activitate continuă, am devenit mai mult decât un curs de fotografie, am devenit o școală cu învățare continuă, am devenit o comunitate, s-a creat un spirit: cel al școlii Image Art! Păstrăm legătura cu cei care au absolvit școala noastră, atât fizic, cât și on-line. Încercăm să oferim mai mult decât un curs, să oferim o experiență, un curs-aventură, atât intelectual, cât și fizic. Ne adresăm celor care vor mai mult de la ei ca fotografi, ne adresăm celor cu mintea deschisă. Ne adresăm celor care vor să învețe. Periodic, începând din 2014, încercăm să organizăm o expoziție anuală, ‘Salonul Școlii’, în care foștii cursanți și actualii cursanți sunt invitați să expună cele mai bune lucrări. Vernisajul este o bună ocazie de socializare și de a crea noi conexiuni între fotografi. Proiectul nostru este suținut de firme și branduri cu renume, precum Photosetup, Epson, Manfrotto, Nikon”, au spus cei doi.

Răspunde