Distracție și educație

Distracție și educație

În săptămâna care tocmai s-a încheiat, peste 20 de studenți de la diverse facultăți din Sibiu au ales să-și petreacă vacanța într-un mod cu totul special, participând la tabăra studențească organizată la Păltiniș, de Casa de Cultură a Studenților din Sibiu, cu sprijinul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Evenimentul, care a combinat perfect zilele pline de adrenalină pe pârtiile de ski cu sesiuni educative și distractive, a reușit să creeze amintiri de neuitat pentru participanți. Organizatorii taberei au pus un accent deosebit pe siguranța și confortul participanților, asigurându-se că toate activitățile se desfășoară în cele mai bune condiții.

Programul taberei a fost conceput astfel încât să îmbine armonios activitățile recreative cu cele de dezvoltare personală și profesională. Studenții au avut ocazia să participe la cursuri de public speaking, unde au învățat arta comunicării eficiente, și ateliere de antreprenoriat, care i-au îndrumat în primii pași către dezvoltarea propriei afaceri. Aceste sesiuni au fost completate de jocuri de tabără, care au stimulat creativitatea, lucrul în echipă și au consolidat legături între participanți.

„Păltinișul, cunoscut pentru peisajele sale pitorești și condițiile excelente pentru practicarea sporturilor de iarnă, a fost decorul perfect pentru această aventură.

Feedback-ul primit de la studenți a fost extrem de pozitiv, mulți exprimându-și dorința de a participa și la următoarele ediții.

Această tabără studențească nu a fost doar o oportunitate de a învăța și de a se dezvolta, ci și o modalitate excelentă de a scăpa de rutina zilnică și de a se bucura de frumusețea naturii, de sport și de noi prietenii. Experiența unică trăită la Păltiniș demonstrează încă o dată că învățarea și distracția pot merge mână în mână, contribuind la formarea unor tineri bine pregătiți pentru provocările viitoare”, transmite Casa de Cultură a Studenților Sibiu, într-un comunicat.

Răspunde