Un nou domeniu de studii doctorale la Sibiu

Un nou domeniu de studii doctorale la Sibiu

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) lansează, din această toamnă, încă un domeniu de studii universitare de doctorat: sociologia.


Ministerul Educaţiei a emis ordinul privind acreditarea domeniului de studii universitare de doctorat Sociologie, în cadrul Şcolii Doctorale de Ştiinţe Sociale a IOSUD-ULBS, ca urmare a acreditării obţinute de ULBS în luna decembrie a anului trecut, din partea Consiliului Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS).

În prezent, Universitatea sibiană organizează studii universitare de doctorat în şase domenii fundamentale de doctorat (ştiinţe umaniste, ştiinţe inginereşti, ştiinţe economice, ştiinţe juridice, ştiinţe medicale şi teologie). Sociologia devine, astfel, cel de-al şaisprezecelea domeniu de studii universitare de doctorat din cadrul ULBS, alături de Filologie, Istorie, Teologie, Calculatoare şi Tehnologia informaţiei, Inginerie industrială, Inginerie mecanică, Inginerie şi Management, Matematică, Drept, Economie, Management, Finanţe, Cibernetică şi Statistică, Medicină, Teatru şi Artele Spectacolului.

Admiterea la studiile universitare de doctorat în cadrul ULBS va avea loc în luna septembrie a acestui an, conform calendarului care va fi afişat pe site-ul instituției.

Răspunde