MuziColine: Muzică și magie la Biertan

MuziColine: Muzică și magie la Biertan

Zâmbetele largi și copiii plini de bucurie au caracterizat atmosfera atelierelor Arts & Crafts pe muzică clasică coordonate de Mirela Benea.

În cadrul acestor activități, cei mici au avut o oportunitatea de a-și exprima liber creativitatea, bucurându-se la final de rezultatele lor artistice.

În anul nou, seria de activități din cadrul proiectului „MuziColine” continuă în comuna Biertan, iar copiii sunt așteptați vineri, 26 ianuarie, orele 17:00, la Căminul Cultural, să ia parte la un spectacol de iluzionism împreună cu Magicianul Augustin.

Proiectul „MuziColine” aduce arta la ea acasă, în Transilvania, și subliniază comuna Biertan din județul Sibiu pe harta traseelor culturale din România și din Europa. Timp de un an de zile, începând din luna iunie 2023, satele Copșa Mare, Biertan și Richiș au devenit localități de referință pentru amatorii turismului cultural, căci găzduiesc numeroase activități cultural-recreative, care animă peisajul local.

„MuziColine” este un proiect al Asociației „Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România”, realizat în parteneriat cu Asociația Mioritics și Fundația Gabriela Tudor, cofinanțat de Primăria comunei Biertan și finanțat de Uniunea Europeană prin Planul Național de Redresare și Reziliență,

Răspunde