Ceaikovski, Beethoven și Prokofiev, în această săptămână la Filarmonica Sibiu

Ceaikovski, Beethoven și Prokofiev, în această săptămână la Filarmonica Sibiu

În această săptămână, Filarmonica de Stat Sibiu organizează două evenimente muzicale importante. 

Primul concert simfonic din 2024, cu un program de Ceaikovski și Beethoven, îl readuce pe scena Sălii Thalia pe violoncelistul Ștefan Cazacu, solist concertist al filarmonicii sibiene. Concertul de joi, 11 ianuarie, va fi condus de dirijorul principal Tiberiu Soare. Biletele sunt disponibile la casierie și pe iabilet.ro la prețul de 60 lei (50% reducere pentru elevi, studenți, pensionari).

Înaintea concertului, de la orele 18.00, publicul este așteptat în Chimniță, la „Cafeneaua muzicală” moderată de Mihai Hurezeanu.

Vineri, 12 ianuarie, copiii sunt invitați la primul concert educativ al anului: povestea muzicală „Petrică și lupul” de Serghei Prokofiev, în dublă reprezentație, sub bagheta tânărului dirijor Andrei Stănculescu și cu Paul-Petrică Bondane în rolul naratorului.

Reamintim că, în această săptămână, melomanii pot achiziționa de la casierie pachete de bilete pentru cel de al doilea trimestru al stagiunii 2023/2024 „Henry Selbing”, care asigură accesul la 14 concerte și o reducere de până la 240 lei față de tarifele standard.

Răspunde