Un vis împlinit stă în puterea fiecăruia!

Un vis împlinit stă în puterea fiecăruia!

Sărbătorile ne oferă ocazia să ne bucurăm de cadouri, dar mai ales să simțim plăcerea de a dărui. Viitorul tinerilor artiști din Sibiu poate sta în mâinile fiecăruia dintre noi. Cum putem ajuta?

Asociația cultural-caritabilă „Vis împlinit”, înființată în luna iunie a acestui an, își propune promovarea tinerelor talente locale și nu numai.

„Am înființat această asociație cu gândul că avem foarte mulți tineri talentați în Sibiu și merită să îi susținem. Ne dorim să scoatem în evidență tinerii care au scris o poezie sau chiar o carte, care știu să picteze, să cânte sau se pricep să fotografieze.

În luna septembrie am organizat primul nostru eveniment, festivalul ‘Cărți, artă, muzică și vin’, care s-a bucurat de real succes. În deschidere, am avut onoarea de a-l avea pe directorul executiv al Direcției Județene pentru Cultură Sibiu, domnul Dan Nanu. De asemenea, un invitat special a fost domnul Dorin Cioabă. De-a lungul celor trei zile ale acestui festival, am avut parte de lansări de carte, recitaluri de poezie, momente muzicale, artă și multe alte activități ai căror protagoniști au fost niște copii absolut minunați. Pe această cale, mulțumim încă o dată Primăriei Sibiu și tuturor participanților. Intenționăm să îl dezvoltăm în 2024 cu o ediție de primăvară și una de toamnă și, în acest sens, vom depune spre finanțare un proiect pe Agenda Culturală a municipiului Sibiu. Așteptăm cu mare drag înscrierile tinerilor poeți, scriitori, fotografi, muzicieni din Sibiul nostru drag și nu numai.

De asemenea, pentru anul viitor ne-am propus să organizăm un spectacol care să pună în evidență multiculturalitatea cetății Sibiului. Români, maghiari, sași, romi sau chiar asiatici vor fi bineveniți în acest eveniment, pentru că am cunoscut o mulțime de oameni de diverse naționalități care locuiesc și muncesc aici. Ne dorim să aducem împreună culturile noastre, să ne unim și să fim o mare familie”, a explicat Corina Rudolf, fondatoarea asociației.

Cei care doresc să sprijine activitatea Asociației „Vis împlinit” sunt invitați să doneze în următoarele conturi: RO45BTRLRONCRT06744127701 (lei), RO92BTRLEURCRT0674127701 (euro) sau RO96BTRLUSDCRET0674127701 (dolari).

Răspunde