Un pasager surpriză pe Aeroportul Sibiu

Un pasager surpriză pe Aeroportul Sibiu

Moș Crăciun a ales să sosească la Sibiu pentru a doua oară săptămâna aceasta, tot cu avionul, aducând cu el spiritele festive și bucuria sărbătorilor de iarnă. Atmosfera aeroportului a fost plină de anticipare și emoție în timp ce Moș Crăciun a adus magia Crăciunului într-un mod inedit.

Cu suflete pline de bucurie și ochi strălucitori de entuziasm, elevii din cadrul școlii din Bârghiș au primit cu căldură și bucurie vizita specială a lui Moș Crăciun, care a aterizat de la Memmingen cu o aeronavă Wizz Air. Copiii au avut ocazia să-i împărtășească lui Moș Crăciun gândurile și dorințele lor pentru sărbători, fiind răsplătiți cu un mic cadou și dulciuri din partea Moșului.

Moș Crăciun a transmis un mesaj special pentru toți cei prezenți: „Am fost nerăbdător să vă întâlnesc și să aduc bucurie în inimile voastre. Sărbătorile de iarnă sunt despre dragoste, generozitate și împărtășirea momentelor speciale cu cei dragi. Haideți să creăm amintiri de neuitat împreună: Ho-Ho-Ho #sieuzbordinsibiu!”

Contribuția „complicilor” de la Lions Decan Sibiu, Crucea Roșie Sibiu și Wizz Air a făcut posibilă bucuria și magia sărbătorilor, aducând zâmbete pe fețele tuturor celor prezenți și aducând comunitatea împreună într-un spirit festiv.

„Sperăm ca magia Crăciunului să rămână vie în inimile tuturor și să vă aducă bucurie și fericire în această perioadă festivă. Sărbători fericite și să vină Moș Crăciun cu bucurie și daruri în inimile noastre!”, transmite echipa Aeroportului Internațional Sibiu.

Răspunde