Patinoarul din Mediaș și-a deschis porțile

Patinoarul din Mediaș și-a deschis porțile

Un patinoar artificial, în suprafață de 600 de metri pătrați, îi așteaptă pe cei care iubesc mișcarea în aer liber, în Piața Corneliu Coposu din municipiul Mediaș, de astăzi și până pe 7 ianuarie 2024.

„Vă aşteptăm să petreceți momente cât mai frumoase în compania muzicii şi mişcării în aer liber”, transmite Primăria Mediaș.

Taxa de acces este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii pentru fiecare tură, iar abonamentele cu 10 intrări pot fi achiziționate la prețul de 80 de lei pentru adulți și 30 de lei pentru copii. Doritorii pot închiria și patine, la prețul de 10 lei, pentru fiecare tură. Elevii medieșeni care vin în grupuri organizate, însoțiți de unul sau mai multe cadre didactice, beneficiază de intrare gratuită la tura de la ora 12:00 și sunt scutiți de plata taxei de închiriere a patinelor.

Patinoarul va fi utilizat în ture de câte o oră și jumătate, cu pauze de jumătate de oră, necesare întreținerii suprafeței de patinaj. Programul său este de luni până duminică, între orele 12:00 și 19:30, cu o tură suplimentară în zilele de vineri și sâmbătă, între orele 20:00 și 21:30. În zilele de 24, 25, 26, 31 decembrie 2023 și 1 ianuarie 2024, patinoarul va fi închis.

De asemenea, pe perioada de funcționare a patinoarului, în piața din fața Primăriei a fost amenajat și un parc de distracții.

Răspunde