Magia Crăciunului la Rășinari

Magia Crăciunului la Rășinari

Târgul de Crăciun din Rășinari se deschide duminică, 17 decembrie, la ora 17.00. Vizitatorii târgului, localnici și turiști, sunt așteptați să descopere un târg de produse tradiționale unde li se dezvăluie bogăția aromelor imbietoare și delicii locale preparate cu pasiune și pricepere. 

„Deschidem evenimentul cu o zi de basm dedicată în special celor mici! Va fi un spectacol de teatru, cu personaje de poveste, ateliere de făcut biscuiți dulci și pufoși și globuri colorate, numai bune de pus în brad. Invităm iubitorii de bunătăți să se răsfețe cu o experiență de sărbătoare, unde vor putea savura specialități locale, pomana porcului cu mămăligă, toate pregătite cu dragoste de rășinăreni. Târgul de produse tradiționale este și el atractiv, de la cârnați, miere naturală, dulcețuri, vin fiert, plăcinte de casă, la decorațiuni de Crăciun, fiecare stand aducând în prim plan frumusețe și gusturi autentice”, anunță Bucur Bogdan, primarul comunei Rășinari.

Târgul de Crăciun va putea fi vizitat în fața Căminului Cultural din Rășinari, între 17 și 22 decembrie, de la 14.00 la 20.00.

Răspunde