Filmele săptămânii la Cinema „Ion Besoiu”

Filmele săptămânii la Cinema „Ion Besoiu”

Cel mai accesibil cinematograf din Sibiu are un program special de sărbători.

Centrul Cultural „Ion Besoiu” este închis în zilele de 24-26 decembrie 2023, precum și pe 31 decembrie 2023, 1 și 2 ianuarie 2024. În perioada 27-30 decembrie 2023, respectiv pe 2 ianuarie 2024, programul proiecțiilor de filme va fi între orele 10.00 și 21.00. „Și în 2024, ne propunem să oferim comunității sibiene evenimente culturale de calitate și cele mai noi producții cinematografice la cel mai mare și accesibil cinematograf din oraș”, transmite echipa CCIB.

Aventurile se țin lanț pe marele ecran

În aceste zile, Cinema „Ion Besoiu” le propune sibienilor o selecție de filme în premieră și avanpremieră. Este vorba despre povești animate precum „Crăciunul pe strada Cizmarului”, „Băiatul și Stârcul”, „Crăiasa Zăpezii și mica prințesă”, comedii ușoare ca „Iubesc să te urăsc” ori „Golul victoriei”, dar și „Haos în ajun de Crăciun” pentru fanii genului horror.

Program Cinema CENTRUL CULTURAL „ION BESOIU” – SIBIU

ANYONE BUT YOU  – AVANPREMIERA
Iubesc să te urăsc
2D (subtitrat);AP-12
100 min / Comedie, Romantic, Dragoste

Miercuri 18:20
Joi 20:30


După o primă întâlnire foarte reușită, atracția dintre Bea și Ben dispare. Cei doi se reîntâlnesc apoi pe neașteptate la o nuntă în Australia, unde vor face ceea ce ar face orice om în toată firea: se vor purta ca și când formează un cuplu.


DREAM SCENARIO – AVANPREMIERA
Scenariu de vis
2D (subtitrat);N-15
100 min / Comedie, Horror

Miercuri 20:30
Joi 18:30

 

Ce-ai face dacă peste noapte ai apărea în visele tuturor?     Paul (Nicolas Cage) este un profesor apatic, banal și stângaci – și totodată cea mai faimoasă persoană din lume, după ce începe să apară în mod aleatoriu în visele tuturor oamenilor. Parcursul lui către cele 15 minute de celebritate scapă rapid de sub control într-o comedie nebună și surprinzătoare.


SNOW QUEEN AND THE PRINCESS  – AVANPREMIERA
Craiasa zapezii si mica printesa
2D (dublat);AG
75 min / Animatie, Aventura, Fantastic

Miercuri 12:00
Joi 12:00

 

Kai și Gerda trăiesc într-un oraș liniștit și confortabil, dar Spiritele de gheață dau năvală și îi îngheață pe toți. Cu toate acestea, Ila, o mică vrăjitoare, apare pentru a-i ajuta pe eroi. Împreună merg în lumea magică a Țării Oglinzilor pentru a goni Spiritele de gheață.


AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM – PREMIERA
Aquaman si regatul pierdut
3D (subtitrat); AP-12
115min / Actiune, Aventura, Fantastic

Vineri 20:30
Sambata 20:30
Miercuri 16:00
Joi 14:00

 

Nereușind să-l învingă pe Aquaman prima dată, Black Manta, condus de dorința de a răzbuna moartea tatălui său, nu se va opri până nu îl doboară pe Aquaman o dată pentru totdeauna. De data aceasta, Black Manta deține forța legendarului Trident Negru, care dezlănțuie o putere malefică de neoprit. Din dorinta de a-l învinge, Aquaman va apela la fratele său Orm, fostul rege al Atlantidei, pentru a crea o alianță neașteptată. Împreună, cei doi trebuie să lase deoparte diferențele pentru a-și proteja…


NEXT GOAL WINS – PREMIERA
Golul victoriei
2D (subtitrat); AP-12
97min / Comedie, Drama, Sport

Vineri 18:00
Sambata 18:30
Miercuri 14:00
Joi 16:20

 

Povestea echipei de fotbal din Samoa Americană, cunoscută pentru un meci dezastruos din 2001 pierdut cu 31 la 0.


THERE’S SOMETHING IN THE BARN – AVANPREMIERA
Haos in ajun de Craciun
2D (subtitrat);N-15
100min / Horror

Sambata 14:00

 

There’s Something in the Barn spune povestea unei familii americane tipice care moștenește o fermă în munții norvegieni. Odată mutată, familia va lua contact nu doar cu peisajul idilic, dar și cu o creatură vicleană din folclorul scandinav: spiridușul de hambar. Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023″ și este finanțat prin programul European Echoes, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.


LADYBUG AND MOTAN NOIR – PREMIERA
Miraculos: Buburuza si Motan Noir
2D (dublat); AG
105min / Actiune, Animatie, Aventura

Vineri 16:00
Sambata 12:00
Miercuri 10:00
Joi 10:00

 

Bazat pe serialul de succes internațional, filmul spune povestea începuturilor îndrăgitului duo format din adolescenții parizieni Marinette Dupain-Cheng și Adrien Agreste, care devin puternicii supereroi Buburuza și Motan Noir și își unesc forțele pentru a proteja Orașul Luminilor de un periculos superticălos cunoscut sub numele de Hawk Moth.


THE BOY AND THE HERON – AVANPREMIERA
Baiatul si Starcul
2D (subtitrat); AP-12
124min / Aventura, Drama, Familie

Sambata 16:00


Băiatul și stârcul / The Boy and the Heron urmărește maturizarea unui adolescent prin intermediul interacțiunilor sale cu prietenii și cu unchiul său. Băiatul intră într-o lume magică pe urmele unui stârc cenușiu vorbitor după ce găsește un turn abandonat în orașul în care s-a mutat recent.


CHRISTMAS ON COBBLER STREET – PREMIERA
Craciunul pe strada Cizmarului
2D (dublat); AG
90 min / Familie

Vineri 14:00
Sambata 10:00

 

Este primul Crăciun de după război, iar Stine ajunge singură cu trenul pe strada Cizmarului. Ea caută adăpost la cizmarul Andersen, care se dovedește a fi un bărbat bătrân și serios, care doar dorește să fie singur. Cu toate acestea, întâlnirea dintre cei doi va schimba totul pentru totdeauna. Crăciunul pe strada Cizmarului este un film distractiv și plin de căldură care vorbește despre cum să depășim singurătatea și cum să ne deschidem față de cei din jur.

Răspunde