Concert caritabil de Crăciun la Biserica Ursulinelor

Concert caritabil de Crăciun la Biserica Ursulinelor

Cvintetul de alamă Tromba Felix strânge donații pentru Centrul de Plasament „Gulliver”.

Astăzi, 21 decembrie, începând cu ora 19:00, are loc concertul de colinde al cvintetului de suflători Tromba Felix, la Biserica Ursulinelor din Sibiu. Format parțial din muzicieni ai Filarmonicii de Stat Sibiu, cvintetul propune un repertoriu format din cele mai frumoase și bine-cunoscute colinde și cântece de Crăciun, atât de potrivite cu timbrul instrumentelor de alamă. Tromba Felix înseamnă: Medve Sandor (trompetă), David Jurca-Zorlențan (trompetă), Alin-Ștefan Roman (corn), Ion Palagniuc (trombon), Gheorghe Simion Ianța (tubă).

Intrarea la concert va fi gratuită, însă muzicienii încurajează publicul să ofere donații ce se vor folosi pentru a oferi mici bucurii de Crăciun copiilor de la Centrul de Plasament „Gulliver” de pe strada Hegel. Artiștii vor merge să îi colinde pe beneficiarii din centru vineri, 22 decembrie, și speră că vor putea, odată cu colindul, să le ofere și mici cadouri copiilor mai puțin norocoși, din donațiile de astăzi. Evenimentul este potrivit pentru toate vârstele, dar mai ales pentru familii cu copii, membrii cvintetului fiind implicați de-a lungul anului într-o mulțime de proiecte educative, împreună cu orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu sau individual.

După recitalul pe care Tromba Felix îl va oferi copiilor de la „Gulliver”, trupa va mai susține un moment artistic tot vineri, 22 decembrie, începând cu ora 18:00, în cadrul evenimentului Christmas at the Palace din curtea Muzeului Național Brukenthal.

Răspunde