Bucuria sărbătorilor de iarnă, în file de poveste

Bucuria sărbătorilor de iarnă, în file de poveste

În prag de sărbători, Biblioteca ASTRA Sibiu adresează o călduroasă invitație comunității de a participa la o serie de activități specifice perioadei de iarnă.

Destinate în special copiilor, activitățile vor bucura inimile tuturor oaspeților care vor trece pragul bibliotecii și se vor lăsa inspirați de spiritul Crăciunului. Activitățile propuse sunt menite a încuraja lectura în rândul copiilor, dar și creativitatea și exprimarea artistică alături de cei care iubesc sărbătorile de iarnă.

•       13 decembrie 2023, ora 18:00 – Atelier de confecționat ornamente pentru Crăciun (Compartimentul pentru Copii și Tineret, Str. George Barițiu, nr. 7, et.1)

•       14 decembrie 2023, ora 14:00 – Atelier de confecționat decorațiuni pentru Crăciun (Filiala Bâlea, Str. Bâlea, Bl. 9)

•       15 decembrie 2023, ora 18:00 – Seară de povești și colinde (Compartimentul pentru Copii și Tineret, Str. George Barițiu, nr. 7, et.1)

Atmosfera de sărbătoare va fi învăluită în miros de portocale, turtă dulce și ceai aromat, iar poveștile și colindele vor încălzi inimile copiilor de toate vârstele. Bibliotecarii astriști și tinerii voluntari vor lectura povești sau fragmente din volume cu povești de iarnă, aflate în colecțiile bibliotecii.

Activitățile durează aproximativ 90 minute și sunt destinate în special copiilor cu vârsta peste 6 ani. Participarea celor interesați este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Răspunde