O nouă destinație de vacanță de la Sibiu

O nouă destinație de vacanță de la Sibiu

Anul 2024 se anunță la fel de divers în alegerea destinației de vacanță cu zbor direct din Sibiu: cinci destinații de vacanță și un total de zece frecvențe săptămânale sunt disponibile pentru rezervare.

În sezonul de vară 2024, se reiau cursele charter de la Sibiu spre destinațiile de vacanță: Antalya (Turcia), Creta Heraklion (Grecia), Hurghada (Egipt) și Monastir (Tunisia). O noutate în materie de destinații de vacanță disponibile direct de la Sibiu este Rhodos, o destinație ce se regăsește în pachetele tour-operatorilor cu plecări începând cu data de 13 iunie 2024.

Ruta Perioada de operare Zile de operare
Sibiu – Antalya mai – septembrie 2024 luni, marți, joi, sâmbătă, duminică
Sibiu – Creta Heraklioni unie – septembrie 2024 miercuri, vineri
Sibiu – Hurghada martie – octombrie 2024 joi
Sibiu – Monastir iunie – septembrie 2024 marți
Sibiu – Rhodos iunie – septembrie 2024 joi

Pachetele de vacanță cu plecare din Sibiu pot fi rezervate pe website-urile touroperatorilor și ale agențiilor de turism sau direct în cadrul punctelor de lucru ale agențiilor.

„Conchidem că omul harnic se pregătește din timp și își face iarna car și vara sanie! Vă încurajăm ca în mini-vacanța de 1 Decembrie să consultați ofertele partenerilor noștri: Amara Tour, Christian Tour, Coral Travel, Dertour, Karpaten, Paralela 45, TUI, respectiv Tez Tour și să alegeți cu încredere serviciile aeroportului nostru!”, a declarat Marius Ioan Gîrdea, director general Aeroportul Internațional Sibiu.

Răspunde