12.000 de elevi la o singură școală

12.000 de elevi la o singură școală

Anul acesta, programul estival de educație muzeală „Școala în satul tradițional” a avut peste 12.000 de beneficiari, care au participat la peste 700 de activități, arată statisticile Muzeului ASTRA.

„Vorbim aici despre ateliere cu meșteri, ateliere creative, spectacole de teatru interactiv, jocuri libere, tabere tematice, ateliere gastronomice, ateliere muzicale și multă voie bună în aer liber! În fiecare zi, de luni până duminică, între orele 10.00-18.00, pe toată perioada vacanței de vară, echipa de educatori muzeali, muzeografi și voluntari, împreună cu meșteri populari, artizani, actori și muzicieni i-au întâmpinat pe copii cu bucurie, răbdare și înțelepciune pentru a le împărtăși din pasiunea și cunoștințele lor. Activitățile cultural-educaționale organizate de Muzeul ASTRA au fost susținute și în acest an de partenerul nostru, compania de curierat GLS Romania.
Dezvoltarea parteneriatului public-privat este posibilă atunci când sunt identificate valori comune și mulțumim pe această cale sponsorului GLS General Logistics Systems Romania pentru susținerea educației prin cultură”, au transmis cei de la Muzeul ASTRA.

Răspunde