Țara Oltului în Produse și Tradiții – ediția de toamnă

Țara Oltului în Produse și Tradiții – ediția de toamnă

Duminică, 15 octombrie, începând cu ora 10:00, Primăria orașului Avrig și Asociația Crescătorilor de Animale Avrig vă invită la ediția de toamnă a festivalului „Țara Oltului în Produse și Tradiții”, în satul Bradu.

În cadrul evenimentului sunt promovate produsele și tradițiile locale, cântecul şi dansul popular şi obiceiurile străvechi din Țara Oltului. Participanții pot cumpăra produse tradiționale precum mezeluri de casă, brânzeturi, bere artizanală, conserve din legume și fructe și produse de panificație.

„Duminica viitoare, la Bradu, producătorii locali din Ţara Oltului au oferte pe alese pentru toți cei care vor să-și aprovizioneze cămara pentru iarnă. La standuri, veți găsi produse sănătoase, cu gust autentic, pregătite după rețete tradiţionale. Festivalul de la Bradu este şi un bun prilej de prezentare a cântecului şi dansului popular, a datinilor şi obiceiurilor străvechi din Țara Oltului. Pe tot parcursul evenimentului va avea loc și un spectacol folcloric, susţinut de solişti, ansambluri şi grupuri folclorice din zonă. Festivalul «Ţara Oltului în Produse şi Tradiţii» este organizat de Primăria şi Consiliul Local al oraşului Avrig, în colaborare cu Asociaţia Crescătorilor de Animale Avrig”, transmit organizatorii.

Programul artistic va fi oferit de Clubul Copiilor Avrig, „Șezătoarea din Avrig”, „Purtata Avrigului”, Diana Baltag, Andreea Prier, „Flori Racovicene”, Dragoș Ivan, „Șezătoarea din Racovița”, Sara Stoișor, Ilie Drăgoi, Robert Cetean, Daria Costea, Bogdan Boeriu, George și Maria Farcaș, „Călușerii de la Rășinari”, Maria Curtușan și Zvonko Trailovic, Grupul de muzică tradițională românească „Junii”.

Răspunde