Reparații pe străzile Viitorului, Balanței, Racoviță și giratoriul de pe Autogării

Reparații pe străzile Viitorului, Balanței, Racoviță și giratoriul de pe Autogării

De luni, 9 octombrie, încep lucrările de reparații pe str. Viitorului, tronsonul dintre str. Moara de Scoarță și Calea Gușteriței.

În prima etapă se va lucra la trotuare, inclusiv înlocuirea bordurilor și refacerea asfaltului pe pista pentru biciclete. Lucrările la carosabil sunt programate să înceapă în luna noiembrie, iar atunci când va fi necesară închiderea temporară a traficului, lucrările se vor executa pe timpul nopții. Reamintim că cealaltă porțiune a acestei străzi, cea dintre str. Moara de Scoarță și str. Târgu Fânului, este în prezent în modernizare și lărgire.

Tot din 9 octombrie sunt planificate să înceapă lucrările și pe str. Balanței, pe porțiunea dintre Calea Gușteriței și str. Nicovalei. Și în acest caz sunt incluse trotuarele, iar ulterior se va înlocui stratul asfaltic de uzură. Vor fi necesare închideri de trafic atunci când se lucrează la carosabil.

Din această săptămână se vor executa lucrări și pe str. Emil Racoviță (zona Reșița), în zona stației de autobuz și în zona dintre blocuri.

Sensul giratoriu de pe str. Autogării, la intersecție cu str. Râului, va fi și acesta reparat, prin refacerea stratului de asfalt și înlocuirea bordurilor. Lucrările se vor desfășura sub trafic în marea majoritate, dar atunci când este necesară totuși închiderea circulației, se va lucra pe noapte.

Răspunde