Conferință dublată: Constantin Dulcan și Mihaela Stroe – „Suntem ceea ce gândim”

Conferință dublată: Constantin Dulcan și Mihaela Stroe – „Suntem ceea ce gândim”

Veste bună pentru cei care doresc să participe la conferința „Suntem ceea ce gândim”, susținută la Sibiu de renumitul profesor Constantin Dulcan și de sociologul Mihaela Stroe!

„Datorită faptului că invitațiile puse la dispoziție pentru evenimentul programat joi, 19 octombrie, s-au epuizat în mai puțin de 24 de ore, atât domnul Constantin Dulcan, cât și doamna Mihaela Stroe au fost de acord să susțină conferința «Suntem ceea ce gândim» și vineri, 20 octombrie, la Cercul Militar, de la ora 18:00. Prin urmare, pentru data menționată, sunt disponibile încă 400 de invitații, care pot fi ridicate în mod gratuit de la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu, Aleea Filozofilor nr. 3-5, de luni până vineri, între orele 8:00-18:00”, anunță organizatorii.

Dumitru Constantin Dulcan este un nume cunoscut în domeniul medicinei și al spiritualității în România. Este un medic neurolog și psihiatru renumit, dar si autorul a numeroase cărți și studii, lucrarea care i-a adus celebritatea fiind „Inteligența Materiei”, publicată în anul 1981. Dulcan este apreciat in special pentru abordarea sa holistică și integratoare a medicinei, îmbinând cunoștințele științifice cu aspectele filozofice și spirituale ale existenței umane.

„Grație studiilor de care dispunem, în prezent știm că gândurile noastre nu sunt simple simboluri verbale, ci sunt generate la nivelul creierului sub forma unor câmpuri de energie modulată în semnale purtătoare de informație. Prin frecvența de câmp fizic și prin substratul lor biochimic vor avea, în consecință, și o semantică, o semnificație favorabilă sau nocivă pentru sănătatea organismului uman. Gândurile noastre exprimate prin cuvinte, idei, emoții, sentimente, acțiuni – în funcție de semnificația lor benefică sau nocivă pentru sănătatea noastră sunt procesate în arii diferite din creier. Cultivarea unor valori etice superioare se dovedește a avea efecte benefice pentru organism”, susține prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan.

Mihaela Stroe este doctor în sociologie, speaker, trainer, autor, specialist în analiză comportamentală. Este autoarea unor studii și lucrări în domeniul dezvoltării personale, printre acestea numărându-se volumele „În armonie cu mine” și „Fii pe primul  loc în viața ta! Ghid practic de autocunoaștere”.

Dr. Mihaela Stroe: „Sunt mii de cărți în care autorii scriu concret despre cum să-ți controlezi gândurile. Însă oamenii nu pun în practică. Menirea mea este să fiu clopoțelul de trezire al celor care aleg să pună în practică tehnicile de control mental. Eu sunt exemplul viu că orice OM poate!”

Conferința „Suntem ceea ce gândim” este organizată în cadrul Zilelor Medicale ale Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu, desfășurate în perioada 19 – 20 octombrie.

Răspunde