Unul dintre cei mai talentați tineri fotografi din lume expune la Sibiu

Unul dintre cei mai talentați tineri fotografi din lume expune la Sibiu

Kerekes István, artistul fotograf „de diamant” al Ungariei, își prezintă la Sibiu expoziția „Emotions”.

Evenimentul se desfășoară în cadrul Salonului Internațional de Artă Fotografică Sibiu 2023. Lucrările pot fi admirate în sala expozițională a Primăriei Sibiu, în perioada 25-30 septembrie, vernisajul fiind programat miercuri, 27 septembrie, la orele 15.00.

„Expoziția «Emotions» cuprinde fotografii din portofoliul unuia dintre cei mai premiați artiști fotografi europeni – Kerekes István (Ungaria) cel care a fost declarat ca fiind cel mai tânăr deținător al rangului Excelență de diamant FIAP Diamond2 (EFIAP/d/2) acordată de FIAP (Federația Internațională de Artă Fotografică), pentru realizările în domeniul fotografiei de artă. Kerekes István este câștigătorul a peste 3.100 de premii (medalii, trofee, riboane) câștigate la saloanele internaționale din întreaga lume, iar în anul 2021 şi-a adjudecat Marelui Premiu al iPPAwards 2021, fiind declarat Fotograful Anului în New York.

«Emotions» va evidenția, prin fotografie și tehnici audiovizuale noi, marea diversitate culturală și socială de pe continentul european. Fotografiile ce vor fi prezentate la Sibiu au fost expuse în
peste 85 de țări, de pe șase continente”, anunță organizatorii.

Răspunde