Târg de biciclete și jucării în Parcul Tineretului

Târg de biciclete și jucării în Parcul Tineretului

Înainte de începerea noului an școlar, Asociația Urban Bike Revolution organizează un târg de biciclete, trotinete, jucării și accesorii.

Evenimentul este deschis pentru toți elevii și părinții din comunitate, iar participarea este gratuită.

Cei care doresc să vândă sau să schimbe produse sunt rugați să se înscrie folosind formularul online: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCKVK-pCe9lkf_JTn0zkANOBAxITZj8JrsLKX2pCTBL_mEmA/viewform

“Cu ocazia începerii noului an școlar, copiii și părinții sunt invitați să participe la un târg dedicat mobilității unde fiecare poate vinde sau cumpăra: biciclete, trotinete, jucării și alte accesorii. Evenimentul va avea loc în Parcul Tineretului, în zona terenului de baschet, începând cu ora 09:00 și până la ora 12:00, în data de 9 septembrie. Sunteți așteptați să participați cu întreaga familie și să vă bucurați de o dimineață plină de energie pozitivă și oportunități de achiziții inteligente pentru noul an școlar. Vă invităm să aduceți bicicletele și trotinetele pe care nu le mai utilizați și să le vindeți sau să le schimbați cu altele, într-un spirit de economie circulară și prietenie”, transmit organizatorii.

Răspunde