Fondurile europene, mai aproape de sibieni

Fondurile europene, mai aproape de sibieni

Alte trei evenimente online sunt organizate în această săptămână de către Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru privind Programul ”Regiunea Centru” (PR Centru) 2021-2027, pentru a prezenta și discuta aspecte tehnice prevăzute în ghidurile aferente investițiilor de restaurare pentru obiectivele de patrimoniu cultural, de construire sau modernizare a unităților de învățământ preșcolar sau pentru modernizarea firmelor din Regiunea Centru.

În 5 septembrie,  cu începere de la ora 11.00, va avea loc sesiune online de informare cu privire la  Acțiunii 7.1.1 Conservarea, protecția și punerea în valoare a patrimoniului cultural UNESCO și de clasă A, Prioritatea 7 – O regiune cu turism sustenabil.  Pentru apelul de proiecte aferent Acțiunii 7.1.1, ce vizează conservarea, protecția și valorificarea durabilă a siturilor / monumentelor de patrimoniu cultural UNESCO și de clasă A din mediul rural, bugetul alocat apelului de proiecte este de  15.140.716 euro.

În vederea participării la eveniment, link-ul de înscriere este: https://tinyurl.com/3twkruet – Acțiunea 7.1.1

În 7 septembrie, va avea loc o altă sesiune online de informare și discuții în vederea depunerii de  proiecte în cadrul Acțiunii 6.1.1  Învățământul antepreșcolar și preșcolar. Bugetul alocat acestui apel de proiecte ce vizează construirea, extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea unităților de învățământ este de 13.893.039 euro. Evenimentul se va desfășura online, cu începere de la ora 11.00.

În vederea participării la eveniment, link-ul de înscriere este: https://tinyurl.com/33r9pvwt – Acțiunea 6.1.1

În 8 septembrie, va avea loc o altă sesiune online de informare și discuții în vederea depunerii de  proiecte în cadrul Acțiunii 1.4.1 Investiții tehnologice în IMM-uri. Bugetul alocat acestui apel de proiecte ce vizează construirea, extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea IMM-urilor din Regiunea Centru este de 81.016.706 euro. Evenimentul se va desfășura online, cu începere de la ora 11.00.

În vederea participării la eveniment, link-ul de înscriere este: https://tinyurl.com/5c7z73a8 – Acțiunea 1.4.1 

Pe parcursul evenimentelor vor fi prezentate condițiile de finanțare aplicabile fiecărui apelul, aspecte privind utilizarea aplicației MySMIS, regulile de identitate vizuală și măsurile de informare și publicitate aplicabile proiectelor și vor fi discutate întrebările ridicate de cei prezenți.

Răspunde