Filmele săptămânii 8-14 septembrie 2023 la Cinema „Ion Besoiu” Sibiu

Filmele săptămânii 8-14 septembrie 2023 la Cinema „Ion Besoiu” Sibiu

Cinematograful din cadrul Centrului Cultural „Ion Besoiu” Sibiu programează, în această perioadă, două filme în avanpremieră și trei premiere. Prețul unui bilet la orice proiecție este de numai 10 lei.


AFTER EVERYTHING – AVANPREMIERĂ
După tot ce s-a întâmplat
2D (subtitrat); AP-12
93 min / dramă, romantic, dragoste

Miercuri    18:00
Joi    18:00


After Everything îi găsește pe Tessa și Hardin trăind vieți separate după ce Hardin a publicat cartea sa revelatoare fără știrea ei. Singur în Anglia, Hardin se refugiază în băutură și alte obiceiuri nocive. Și, mai rău, suferă de blocajul scriitorului și s-ar putea să fie nevoit să returneze avansul considerabil dacă nu termină curând un nou manuscris. În loc să cedeze în fața demonilor săi, Hardin realizează că singura modalitate de a merge mai departe – și de a avea o nouă șansă cu Tessa – este să îndrepte greșelile din trecutul său. Pornește către Portugalia pentru a o vizita pe Natalie, o femeie pe care a tratat-o cândva îngrozitor. Petrecându-și timpul cu Natalie și realizând că aceasta a trecut peste și și-a continuat viața, Hardin reușește, în sfârșit, să se ierte pe sine și să-și imagineze un viitor luminos alături de femeia pe care o iubește. Între timp, în Statele Unite, Landon și Nora se pregătesc pentru viitoarea lor nuntă – la care vor fi prezenți Tessa și Hardin. Pot ce doi, după ce au trecut prin atâtea, să se ierte unul pe celălalt și să își ia angajamentul suprem?


A HAUNTING IN VENICE – AVANPREMIERĂ
Bântuind prin Veneția 
2D (subtitrat); AP-12
103 min / crimă, dramă, mister

Joi    20:00


În Veneția de după cel de-al Doilea Război Mondial, Poirot, acum pensionat și trăind în propriul exil, participă cu reticență la o ședință de spiritism. Dar când unul dintre invitați este ucis, demascarea criminalului care în sarcina lui.
Acest al treilea lungmetraj din noua serie de filme cu Hercule Poirot este bazat pe romanul „Hallowe’en Party”, de Agatha Christie.


MY BIG FAT GREEK WEDDING 3 – PREMIERĂ
Nuntă a la grec 3
2D (subtitrat); AG
91 min / comedie, romantic

Vineri    17:00
Sâmbătă    15:00
Duminică    17:00


Regia Nia Vardalos

Cu: Elena Kampouris, John Corbett, Nia Vardalos, Andrea Martin, Lainie Kazan


THE NUN II – PREMIERĂ
Călugărița 2 
2D (subtitrat); N-15
104 min / horror, mister, thriller

Vineri    19:30
Sâmbătă    19:30
Duminică    19:30
Marți    19:30
Miercuri    16:00

 

1956 – Franța. Un preot este ucis. Răul se răspândește. Continuarea blockbusterului mondial o urmărește pe sora Irene, care se întâlnește din nou față în față cu Valak, călugărița demon. Taissa Farmiga revine ca sora Irene, alături de Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell și Bonnie Aarons, înconjurate de o distribuție de ansamblu de talente internaționale. Regizat de Michael Chaves după un scenariu de Ian Goldberg, Richard Naing și Akela Cooper, filmul se bazează pe o poveste de Cooper, cu personaje create de James Wan și Gary Dauberman.


THE EQUALIZER 3 – PREMIERĂ
The Equalizer3: Capitolul final 
2D (subtitrat); N-15
109 min / acțiune, crimă, thriller

Sâmbătă    17:00
Joi    16:00

 

Robert McCall se simte ca acasă în sudul Italiei, dar descoperă că prietenii săi se află sub controlul mafiei locale. Când încep să apară victime, McCall știe ce trebuie să facă: să-și protejeze prietenii și să înfrunte mafia.


RETRIBUTION
Represalii: Cursa morții 
2D (subtitrat); N-15
90 min / acțiune, crimă, dramă

Duminică    15:00
Marți    17:00

 

Remake al filmului spaniol „El desconocido” din 2015, „Retribution”, în regia lui Nimród Antal, spune povestea lui Matt Truner (Liam Neeson), un director din domeniul bancar care, în timp ce își duce copiii la școală, primește prin telefon o amenințare teribilă: coborârea din mașină va provocare o explozie.


STARDOG AND TURBOCAT
Câinele stelar și Turbomotanul
3D (dublat); AG
90 min / animație, comedie, familie

Vineri    15:00
Sâmbătă    11:00 & 13:00
Duminică    11:00 & 13:00
Marți    15:00
Miercuri    14:00
Joi    14:00

 

Un câine loial și o pisică justițiară pornesc într-o călătorie în era spațială pentru a-și găsi drumul spre casă.

Răspunde